Το φιλί του Λιούμπισιτς με τη σύντροφό του και η πρώτη τους φωτογραφία στην OPAP Arena (pics)

Το φιλί του Λιούμπισιτς με τη σύντροφό του και η πρώτη τους φωτογραφία στην OPAP Arena (pics)

Sportal newsroom 20:44 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 29.02.2024

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ και έβγαλε και την πρώτη του φωτογραφία στην «OPAP Arena» παρέα με την εντυπωσιακή σύντροφο του.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και με κάθε επισημότητα πλέον ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου μέσου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με την Ένωση.

Ο Αυστριακός άσος έκανε τα πρώτα ιατρικά, θα περάσει και από τα εργομετρικά, για να πιάσει δουλειά άμεσα με τον Ματίας Αλμέιδα και τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, ενώ αν προλάβει θα δώσει το παρών και στην αυριανή προπόνηση.

Για την ώρα ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς έκανε μια πρώτη ξενάγηση στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου μάλιστα φωτογραφήθηκε κιόλας και όχι μόνος του. Αλλά παρέα με την εντυπωσιακή σύντροφο του, με την οποία έδωσαν κι ένα φιλί, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στον επίσημο λογαριασμό της στα social media.

Επίσης, ο Λιούμπισιτς επισκέφτηκε ακόμα και την μπουτίκ για τη νέα του φανέλα με τον αριθμό 23 και μάλιστα την επετειακή για τα 100 χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για Λιούμπισιτς

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Κροάτης μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το 2029.

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς γεννήθηκε στη Βιέννη στις 14 Ιουλίου 1999. Σε ηλικία επτά ετών έγινε μέλος της Ακαδημίας της Ραπίντ Βιέννης και τρία χρόνια αργότερα εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Βίνερ Σπορτ-Κλουμπ. Τον Ιανουάριο του 2014 πήρε μεταγραφή για την Zανκτ Πέλτεν, ξεκινώντας από την Κ15 του αυστριακού συλλόγου και φτάνοντας έως την πρώτη ομάδα, στην οποία έκανε ντεμπούτο λίγο πριν συμπληρώσει τα 19 του χρόνια. Με τη Zανκτ Πέλτεν αγωνίστηκε σε 99 ματς (8 γκολ, 14 ασίστ) έως το καλοκαίρι του 2021 όταν υπέγραψε στην Ραπίντ.

Με την ομάδα της Βιέννης πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με 40 συμμετοχές στις διοργανώσεις Ευρώπης και Αυστρίας (4 γκολ, 7 ασίστ), κάνοντας την Ντιναμό Ζάγκρεμπ να προχωρήσει στην απόκτησή του το καλοκαίρι του 2022. Με τη φανέλα της κροατικής ομάδας αγωνίστηκε σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κατέκτησε ένα Πρωτάθλημα (2022-23) και δύο Σούπερ Καπ (2021-22, 2022-23) Κροατίας, μετρώντας συνολικά 78 συμμετοχές, 6 γκολ (ένα εξ αυτών στον προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ τον περασμένο Αύγουστο στη Νέα Φιλαδέλφεια) και 9 ασίστ. Σε επίπεδο εθνικών ομάδων ο Λιούμπισιτς έχει αγωνιστεί με την Κ20 της Κροατίας και την Κ21 της Αυστρίας. Ρόμπερτ, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ».