«Πάτησε» Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Λιούμπισιτς (vids)

«Πάτησε» Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Λιούμπισιτς (vids)

Κώστας Τσίλης 14:53 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 29.02.2024

Στην Αθήνα έφτασε ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι έπειτα να βάλει την υπογραφή του στην ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαίωσε πως αργά το βράδυ της Τρίτης (30/01) επιτεύχθηκε η συμφωνία, έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, για την μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Ο 24χρονος χαφ έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης (31/01) στην Αθήνα για τις υπογραφές. Αυτή θα είναι και η δεύτερη μεγαλύτερη μεταγραφή της Ένωσης τη φετινή σεζόν, μετά από εκείνη του Ορμπελίν Πινέδα, για 6,5 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι. 

Οι απαραίτητες υπογραφές έχουν γίνει ανάμεσα σε όλες τις πλευρές και ο 24χρονος χαφ αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι έπειτα να ανακοινωθεί από τους «κιτρινόμαυρους». Το Sportal βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» για να σας μεταφέρει την άφιξη του Λιούμπισιτς στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης. 

Ο 24χρονος άσος βγήκε από την πύλη μαζί με την σύντροφό του κι εν συνεχεία δίχως να κάνει κάποια δήλωση, αναχώρησε από το αεροδρόμιο για τα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Εκεί όπου θα υπογράψει με τη νέα του ομάδα και θα ανακοινωθεί από τον Δικέφαλο.

Αυτός είναι ο πολυθεσίτης Ρόμπερτ Λιούμπισιτς που έφτασε για την ΑΕΚ (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:21 - 31.01.2024

Αυτός είναι ο πολυθεσίτης Ρόμπερτ Λιούμπισιτς που έφτασε για την ΑΕΚ (vids)

Η απόφασή του να αγωνιστεί με την εθνική Κροατίας, το άλμα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η ικανότητά του να παίξει σε όλο το γήπεδο και η απόφασή του να ενταχθεί στην ΑΕΚ. Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς ετοιμάζει βαλίτσες για Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Τη φετινή σεζόν, ο Λιούμπισιτς έχει αγωνιστεί 27 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έχοντας απολογισμό δύο γκολ και τέσσερις ασίστ. Κατά κύριο λόγο αγωνίζεται ως μέσος, επομένως αν αποκτηθεί θα προσφέρει μία έξτρα λύση στους χαφ για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είδε πρόσφατα να τραυματίζεται σοβαρά Νταμιάν Σιμάνσκι.