Ο Ρονάλντο αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του Σεπτεμβρίου στη Σαουδική Αραβία

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©glomex

Ο Ρονάλντο αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του Σεπτεμβρίου στη Σαουδική Αραβία

Κώστας Τσιακλής 17:55 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 03.10.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα προσθέσει ακόμα ένα βραβείο στο παλμαρέ του αφού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Σεπτεμβρίου στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ένα πολύ καλό Σεπτέμβριο και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Ο 38χρονος άσος θέλει να οδηγήσει την Αλ Νασρ στην κατάκτηση τίτλων και κάνει τα πάντα για να το καταφέρει. Το μήνα που μας πέρασε λοιπόν μέτρησε πέντε γκολ και τρεις ασίστ στο πρωτάθλημα και συνέβαλε σημαντικά στο να κάνει η ομάδα του το 5/5. Αυτή η επίδοση του επέφερε και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο Ρονάλντο σημείωσε ένα γκολ και δύο ασίστ στη νίκη με 1-5 επί της Αλ Χαζέμ ενώ μια φορά δίχτυα βρήκε και στο ματς με την Αλ Ράεντ (1-3). Στη συνέχεια ο Πορτογάλος πέτυχε δύο γκολ στο ντέρμπι με την Αλ Αχλί (4-3) ενώ έκλεισε το μήνα με ένα και μια ασίστ στη νίκη επί της Αλ Τάι με 1-2. 

Συνολικά ο Ρονάλντο έχει σκοράρει ήδη 10 γκολ φέτος στο πρωτάθλημα ενώ έχει ακόμα ένα τέρμα στο ασιατικό Champions League (το πέτυχε τη Δευτέρα 02/10 στη νίκη με 3-1 επί της Ίστικλολ). Αυτό που μένει να δούμε είναι που θα σταματήσει το κοντέρ για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο οποίος θέλει να πάει στο Euro του ερχόμενου καλοκαιριού με την καλύτερη δυνατή φόρμα.