Η παγοθεραπεία του Κριστιάνο Ρονάλντο και ο... διαλογισμός ενόψει Ισλανδίας (pic)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

© Instagram

Η παγοθεραπεία του Κριστιάνο Ρονάλντο και ο... διαλογισμός ενόψει Ισλανδίας (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:28 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 19.11.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπήκε για παγοθεραπεία, θέλοντας να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο τελευταίο ματς της Εθνικής Πορτογαλίας για το 2023.

Μπορεί η Εθνική Πορτογαλίας να έχει «κλειδώσει» την πρόκριση για την τελική φάση του Euro 2024 το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο πλέον μπροστά της έχει μία ακόμη αποστολή. Απόψε (19/11), η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα κοντραριστεί με την Εθνική Ισλανδίας (21:45) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών. 

Ενόψει και της σημερινής αναμέτρησης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πραγματοποίησε την καθιερωμένη του παγοθεραπεία, όπως γνωστοποίησε και ο ίδιος μέσω των social media. 

Είναι γνωστό πως ο Πορτογάλος σταρ κάνει συνεχώς τα πάντα προκειμένου να διατηρείται στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του. Πέρα από τις πολλές ώρες που περνάει στο γήπεδο, στο γυμναστήριο και τις διατροφικές συνήθειες που ακολουθεί, κάνει θεραπείες που τον βοηθούν πριν και μετά από τα ματς.

Ασταμάτητος Κριστιάνο στα 38 του: Εφτασε τα 865 γκολ καριέρας και είναι ο πρώτος σκόρερ στα προκριματικά Euro

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης για σύλλογο και χώρα αυτή τη σεζόν, σημείωσε το 108ο γκολ με την εθνική του ομάδα το βράδυ της Πέμπτης (16/11). Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Ντιόγκο Ζότα έδωσε μια τέλεια ζυγισμένη πάσα στον Πορτογάλο σταρ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Κανσέλο.

Μετά από αυτό το γκολ, ο μεσοεπιθετικός της Αλ Νασρ, έσπασε ακόμη ένα ρεκόρ καθώς πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ στα προκριματικά του Euro 2024, έχοντας πετύχει δέκα τέρματα, όσα και ο Ρομέλου Λουκάκου. Μάλιστα, είναι η έκτη φορά που σκοράρει 10+ γκολ με την Πορτογαλία σε ένα μόνο ημερολογιακό έτος. 

Γνωρίζουμε ήδη ότι ο Κριστιάνο σκοπεύει να παίξει για την Πορτογαλία στο Euro 2024, παρόλο που προηγουμένως είχε υποστηρίξει ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο του περασμένου χειμώνα θα ήταν το τελευταίο του διεθνές τουρνουά.

Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!