Πάνε πίσω τέσσερα χρόνια τα εγκαίνια του ξενοδοχείου του Ρονάλντο στο Παρίσι, λόγω καθυστέρησης της κατασκευής του

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

Κριστιάνο Ρονάλντο/ ©Intime

Πάνε πίσω τέσσερα χρόνια τα εγκαίνια του ξενοδοχείου του Ρονάλντο στο Παρίσι, λόγω καθυστέρησης της κατασκευής του

Sportal newsroom 22:35 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:36 - 24.04.2023

Το ξενοδοχείο του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Παρίσι ενδέχεται να ανοίξει σε τέσσερα χρόνια, καθώς έχει καθυστερήσει η κατασκευή του.

Αλλεπάλληλες είναι οι καθυστερήσεις στην κατασκευή του ξενοδοχείου του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Παρίσι. Ο Πορτογάλος θα ανοίξει ένα πολυτελές ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων κοντά ποταμό Σικουάνα. Η αρχική ημερομηνία των εγκαινίων ήταν το 2021, αλλά τελικά η κατασκευή του πάει πίσω έξι χρόνια. 

Το ξενοδοχείο θα έχει 210 δωμάτια, ένα μπαρ στην ταράτσα και μία πισίνα με πανοραμική θέα της γαλλικής πρωτεύουσας. Ο CR7 έπαιζε ακόμα στη Γιουβέντους, όταν κανονικά θα έπρεπε να ανοίξει η επένδυσή του. Από τότε έχει πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ πλέον αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ. Έτσι όπως πάει όμως η κατάσταση ο Πορτογάλος θα έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση μέχρι το ξενοδοχείο να ανοίξει.

Λέγεται ότι το lockdown και η πανδημία έπαιξαν ρόλο στην καθυστέρηση. Η αρχική ημερομηνία του ανοίγματος είχε απορριφθεί από την Pestana Group, εταιρεία που βασίζεται στον τουρισμό και δουλεύει με τον Ρονάλντο, προκειμένου να έχουν από μισό μερίδιο στην επωνυμία του ξενοδοχείου. 

Την ημέρα που θα ανοίξει θα γίνει το πρώτο του Πορτογάλου σταρ στη Γαλλία και το έκτο σε όλο τον κόσμο, μαζί με τους συνεργάτες του την Pestana Hotel Group, που την έχει ο εκατομμυριούχος Ντιονίσιο Πεστάνα και ιδρύθηκε από τον πατέρα του Μανουέλ

Το πρώτο από τα έξι ήταν στη γενέτειρα του Ρονάλντο Μαδέιρα, ενώ ακολούθησαν ξενοδοχεία στη Λισαβόνα, τη Μαδρίτη, τη Νέα Υόρκη και το Μαρρακές.