Ρωσικά ΜΜΕ: «Η εγκυμοσύνη χάλασε τη μεταγραφή του Αντρίγια»

Αντρίγια Ζίβκοβιτς

i

© Intime

Ρωσικά ΜΜΕ: «Η εγκυμοσύνη χάλασε τη μεταγραφή του Αντρίγια»

Μάνος Τσαλγατίδης 13:57 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:00 - 11.02.2024

Η φερόμενη πρόταση της Κράσνονταρ που δεν επιβεβαιώνει ο ΠΑΟΚ και τα δημοσιεύματα από τη Ρωσία.

Τα ρωσικά ΜΜΕ συνεχίζουν τις αναφορές του για την φερόμενη πρόταση της Κράσνονταρ στον ΠΑΟΚ για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Αυτή τη φορά τα πάνε ένα βήμα παρακάτω λέγοντας πως η μεταγραφή λόγω της εγκυμοσύνης της κοπέλας του Ελισάβετ.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

«Μετά την αποτυχία της μεταγραφής του 24χρονου Τζαλό από την Μπράγκα (οι σύλλογοι συμφώνησαν σε συμφωνία για 17.000.000 + 3.000.000 ευρώ, αλλά την τελευταία στιγμή ο Ισπανός δεν ήθελε να πάει στην Ρωσία) ΠΑΟΚ και Κράσνονταρ συμφώνησαν για τη μεταγραφή του 27χρονου Αντριγια Ζίβκοβιτς έναντι 7.500.000 ευρώ και το 30% από τα οποία θα είχε λάβει ο πατέρας του ποδοσφαιριστή.

Ο μισθός του Σέρβου ποδοσφαιριστή στην Κρασνοντάρ θα ήταν για κλειστό τριετές συμβόλαιο και θα ανέβαινε κλιμακωτά: 1.800.000 ευρώ στον πρωτο χρόνο, 2.000.000 ευρώ στον δεύτερο χρόνο και 2.200.000 ευρώ στον τρίτο, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

Ωστόσο, ο Σέρβος αρνήθηκε μια τόσο γενναιόδωρη πρόταση από τη Ρωσία, στην Ελλάδα κερδίζει σχεδόν δύο φορές λιγότερα, 1.200.000 ευρώ.  λόγω της εγκυμοσύνης της κοπέλας του Ελισάβετ. Πλέον, η Κράσνονταρ μελετά την περίπτωση άλλου υποψηφίου για τη θέση του δεξιού εξτρέμ».

Πρέπει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαψεύδει πως έφτασε στα γραφεία της πρόταση τόσο για τον Αντρίγια, όσο και για τον Κωνσταντέλια από τον ρωσικό σύλλογο.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }