Ρούνεϊ: «Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα νικήσει απλά τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα τη... διαλύσει»

Γουέιν Ρούνεϊ

i

©Intime

Ρούνεϊ: «Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα νικήσει απλά τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα τη... διαλύσει»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:54 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 07.05.2023

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έκανε τη δική του πρόβλεψη για τον μεγάλο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ με μεγάλη σιγουριά έδειξε την εμπιστοσύνη του στους «πολίτες».

Η «τιτανομαχία» ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης για την ημιτελική φάση του Champions League έρχεται σιγά σιγά στο προσκήνιο όσο πλησιάζουν οι μέρες. Οι δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, θα κοντραριστούν σε διπλή αναμέτρηση με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Κωνσταντινούπολη. 

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ έκανε την δικιά του πρόβλεψη για το συγκεκριμένο ζευγάρι, στο οποίο δεν υπάρχει φαβορί. Ο 37χρονος Άγγλος μπορεί να έμαθε να μισεί τη συμπολίτισσα Σίτι, ωστόσο υποκλίθηκε στην ομάδα του Γκουαρδιόλα, καθώς δείχνοντας ιδιαίτερα σίγουρος προέβλεψε πως θα προσπεράσει με ευκολία των εμπόδιο των Μερένγκες

«Η Μάντεστερ Σίτι δεν θα νικήσει απλά τη Ρεάλ στον ημιτελικό, θα τη... διαλύσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος Άγγλος. 

«Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος. Δεν υπάρχει κάποια ομάδα καλύτερη στο να διαψεύδει όσους δεν την πιστεύουν από τη Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι, ειδικά στο Champions League. Απλά πιστεύω πως η Σίτι είναι υπερβολικά καλή, σε ένα άλλο επίπεδο», προσέθεσε στη συνέχεια. 

«Από την αρχή της σεζόν, πίστευα πως αυτή τη φορά ο Γκουαρδιόλα θα τα καταφέρει στην Ευρώπη με τη Σίτι και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα η ομάδα έχει ενισχύσει την πίστη μου. Πέρυσι, η Ρεάλ πήρε την πρόκριση αλλά φέτος οι δυναμικές είναι διαφορετικές», ανέφερε κλείνοντας.