Σάκα για τον τραυματισμό του Τσιμίκα: «Θέλω να του ζητήσω συγγνώμη, δεν είχα πρόθεση»
i

©Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

Σάκα για τον τραυματισμό του Τσιμίκα: «Θέλω να του ζητήσω συγγνώμη, δεν είχα πρόθεση»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:01 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:04 - 23.12.2023

Ο Μπουκάγιο Σάκα απολογήθηκε για τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Τσιμίκα, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ.

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της σε δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι της Premier League και μετά το 0-0 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήρθε σήμερα (23/12) η σειρά της Άρσεναλ να φύγει αήττητη από το «Ανφιλντ».

Το τελικό 1-1 διατήρησε την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα μόνη στην κορυφή μετά από 18 αγωνιστικές, ενώ οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ «μοιράζονται» τη δεύτερη θέση με την Άστον Βίλα... σε απόσταση αναπνοής από τους «κανονιέρηδες».

Ωστόσο στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ επικρατεί μεγάλη ανησυχία, καθώς ο Kώστας Τσιμίκας σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Μπουκάγιο Σάκα, έπεσε άσχημα στο έδαφος, με τον Έλληνα μπακ μάλιστα να συγκρούεται με τον Γιούργκεν Κλοπ που βρισκόταν στο σημείο και στη συνέχεια να σφαδάζει από τον πόνο. 

Μάλιστα σύσσωμο το ιατρικό τιμ των «ρεντς» έσπευσε να δει την κατάσταση του ποδοσφαιριστή της ομάδας, με τον «Τσίμι» ωστόσο να έχει χτυπήσει στον ώμο και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης. Μάλιστα οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάταγμα κλείδας, πρόβλημα που μπορεί να τον αφήσει εκτός δράσης για δύο με τρεις μήνες. 

Πάντως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σάκα ζήτησε συγγνώμη στον Τσιμίκα και τόνισε πως δεν είχε πρόθεση να τον τραυματίσει. 

«Έμαθα πως ο Τσιμίκας πήγε στο νοσοκομείο και θα ήθελα να του ζητήσω συγγνώμη και να του ευχηθώ περαστικά. Δεν είχε πρόθεση για κάτι τέτοιο, για μένα ήταν απλά μια 50/50 μονομαχία με τον ώμο», ανέφερε ο Σάκα.