Η Σακίρα κάνει νέα σχέση και μετακομίζει στο Μαϊάμι

Σακίρα

i

Σακίρα/©printscreen youtube

Η Σακίρα κάνει νέα σχέση και μετακομίζει στο Μαϊάμι

Κώστας Τσιακλής • 22:28 - 27.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ισπανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο πως η Σακίρα έχει νέα σχέση και μετακομίζει για χάρη του στο Μαϊάμι.

Η Σακίρα φαίνεται να προχώρησε τη ζωή της και να είναι μαζί με ένα νέο άντρα στο Μαϊάμι σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια θα μετακομίσει σύντομα στη Φλόριντα (1η Απριλίου) και όπως αναφέρεται υπάρχει λόγος για τον οποίο σκοπεύει να μετεγκατασταθεί στο Μαϊάμι.

Η Σακίρα υπέγραψε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών της με τον πρώην σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ και φεύγει για Φλόριντα, με τα ισπανικά μέσα να αποκαλύπτουν την ύπαρξη ενός άντρα στο Μαϊάμι. «Φαίνεται ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια θα μπορούσε να είχε βρει ξανά την αγάπη στο πρόσωπο ενός μυστηριώδους άνδρα που προφανώς γνώρισε στο Μαϊάμι και ήταν σε επαφή μαζί του εδώ και τέσσερις μήνες» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Τα σχετικα δημοσιεύματα δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο έγραφαν ότι ο διαφαινόμενος άνδρας δεν ήταν ο πρώην αγαπημένος της, Αντόνιο Ντε Λα Ρουά, με τον οποίο έβγαινε πριν γνωρίσει τον Πικέ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής το 2010, όπου η Σακίρα ερμήνευσε το επιτυχημένο τραγούδι «Waka Waka».

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η Σακίρα δεν έκανε κάποιο σχόλιο για τα δημοσιεύματα.

Η δημοσιογράφος Λάουρα Φα, μία από τις δημοσιογράφους που αρθρογραφούν συχνά για την διάσημη τραγουδίστρια στην καταλανική εφημερίδα «El Periodico» είχε πει νωρίτερα σε αυτό το μήνα ότι η Κολομβιανή σταρ έψαχνε μια νέα ημερομηνία για να φύγει από τη Βαρκελώνη με τα παιδιά της προς το τέλος της σχολικής χρονιάς, τον Ιούνιο ωστόσο αυτό συνέβη πριν νοσηλευτεί η μαμά της, Νίντια Ριπόλ, στο νοσοκομείο λόγω θρόμβου αίματος στο πόδι της.

Η Σακίρα χώρισε με τον Πικέ τον περασμένο Μάιο μετά από 11 χρόνια γάμου και υπέγραψαν συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών, η οποία αναφέρει ότι τα παιδιά θα μένουν με τη μητέρα τους και ο Πικέ θα τα έχει μαζί του στις διακοπές.