Οι δύο εντυπωσιακές πρώην του Ντέλε Άλι έγιναν κολλητές - Η μία είναι η κόρη του Πεπ Γκουαρδιόλα

Μαρία Γκουαρδιόλα

i

©Μαρία Γκουαρδιόλα/ printscreen

Οι δύο εντυπωσιακές πρώην του Ντέλε Άλι έγιναν κολλητές - Η μία είναι η κόρη του Πεπ Γκουαρδιόλα

Η «εξαφάνιση» του Ντέλε Άλι έφερε στο φως της δημοσιότητας «καυτό» παρασκήνιο.

Το «σίριαλ» των τελευταίων ημερών που έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον των Μέσων έχει πρωταγωνιστή τον Ντέλε Άλι. Η «εξαφάνισή» του έγινε viral. 

«Ο Ντέλε Άλι, στον οποίο επιτρέψαμε να αποχωρήσει από τις προπονήσεις, δεν μπορούσε να έρθει αυτή τη φορά. Βρέχει, υποθέτω ότι δεν θα μπορούσε να έρθει. Προσπαθούμε να μάθουμε νέα του, αλλά δεν τον βρίσκουμε στο τηλέφωνο, ελπίζουμε να μην υπέστη κάποιο ατύχημα», είπε για το σχετικό θέμα ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σενόλ Γκιουνές.

O 26χρονος Άγγλος μέσος τον διέψευσε λίγο αργότερα. Σύμφωνα με την Telegraph ο Ντέλε Άλι βρίσκεται στο Λονδίνο και μάλιστα με άδεια από την ομάδα του ούτως ώστε να επισκεφτεί έναν γιατρό για να τον εξετάσει για κάποιες ενοχλήσεις που έχει. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως έχει στα χέρι του και ένα μείλ επιβεβαίωσης από τη Μπεσίκτας που του έδινε άδεια μετά από σχετικό αίτημα που είχε κάνει στις αρχές της εβδομάδας.

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Ντέλε Άλι στην Τουρκία - «Δεν απαντάει στο τηλέφωνο» δήλωσε ο Γκιουνές
REST OF THE WORLD

19:48 - 22.03.2023

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Ντέλε Άλι στην Τουρκία - «Δεν απαντάει στο τηλέφωνο» δήλωσε ο Γκιουνές

Όπως ανέφερε ο προπονητής της Μπεσίκτας Σενόλ Γκιουνές, ο Ντέλε Άλι δεν έχει εμφανιστεί στις τελευταίες προπονήσεις, ενώ παράλληλα δεν απαντάει και στα τηλέφωνα.

Ο «ντόρος» που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του Ντέλε Άλι έφερε στο φως της δημοσιότητας κρυφές στιγμές της προσωπικής του ζωής. Η SUN για παράδειγμα αποκάλυψε μία λεπτομέρεια σχετικά με τις δύο πρώην συντρόφους του πρώην ποδοσφαιριστή της Τότεναμ. Ο λόγος για την Μαρία Γκουαρδιόλα, κόρη του Πεπ και της Ρούμπι Μέι. Η πρώτη έκανε post στο Instagram και η δεύτερη να της σχολιάζει πως είναι όμορφη. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δύο εντυπωσιακές κυρίες, παρότι έχουν παρελθόν με τον Ντέλε Άλι, έχουν αναπτύξει μία φιλία μεταξύ τους.