Το... παράπονο του Πεπ Γκουαρδιόλα από την Τζούλια Ρόμπερτς: «Το είδωλο μου, δεν ήρθε σε μας, πήγε στη Γιουνάιτεντ»

Τζούλια Ρόμπερτς

i

Photo by Martin Rickett/Getty Images/Ideal images

Το... παράπονο του Πεπ Γκουαρδιόλα από την Τζούλια Ρόμπερτς: «Το είδωλο μου, δεν ήρθε σε μας, πήγε στη Γιουνάιτεντ»

Ευγενία Κουντούρη 09:31 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 16.03.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξέφρασε το παράπονο του που αφορά την Τζούλια Ρόμπερτς. Ο προπονητής της Σίτι αποκάλυψε πως η ηθοποιός είναι το «είδωλο» του και πως… πληγώθηκε που εκείνη επέλεξε να επισκεφτεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί στην Μάντσεστερ Σίτι μετά την θεαματική νίκη επί της Λειψίας με 7-0 στον δεύτερο αγώνα των 16 του Champions League, να επικρατούσε πανηγυρικό κλίμα, ο προπονητής της ομάδας όμως, Πεπ Γκουαρδιόλα εξέφρασε ένα κρυφό του παράπονο.

Ο Ισπανός προπονητής έκανε μια περίεργη αθλητική σύγκριση, αποκαλύπτοντας τα τρία είδωλα του και πως ένα από αυτά τον... πλήγωσε άθελα της. Ο λόγος για την σταρ του Χόλυγουντ, Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία στην επίσκεψη της στο Μάντσεστερ επέλεξε να δει την Γιουνάιτεντ κι όχι την Σίτι.

«Έχω τρία είδωλα στη ζωή μου. Τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Τάιλερ Γουντς και την Τζούλια Ρόμπερτς», είπε το αφεντικό της Μάντσεστερ Σίτι. «Η Τζούλια Ρόμπερτς πριν από χρόνια ήρθε στο Μάντσεστερ—όχι τη δεκαετία του '90 όταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κέρδιζε τίτλους και τίτλους και τίτλους. Ήρθε την περίοδο που ήμασταν καλύτεροι από τη Γιουνάιτεντ, σε αυτά τα τέσσερα ή πέντε χρόνια, σωστά;»

«Και πήγε να επισκεφτεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», συνέχισε ο Γκουαρδιόλα. «Δεν ήρθε να μας δει. Γι' αυτό, ακόμα κι αν κερδίσω το Champions League, δεν θα συγκρίνεται με το γεγονός ότι η Τζούλια Ρόμπερτς ήρθε στο Μάντσεστερ και δεν ήρθε να μας δει» κατέληξε ο Πεπ.

Ο Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε και στην επιλογή που έκανε να βγάλει τον Έρλινγκ Χάαλαντ από το παιχνίδι, μετά τα 5 γκολ που σημείωσε, λέγοντας: «Ξέρω ότι ο Χάαλαντ ισοφάρισε το ρεκόρ του Μέσι, φυσικά θυμάμαι! Είναι απίστευτο που το έκανε σε 60 λεπτά. Βάλαμε πολλά γκολ και ο Έρλινγκ ήταν εκπληκτικός αλλά όλοι ήταν εξαιρετικοί. Έβαλε πέντε γκολ σε 60 λεπτά, αν ήταν 90 λεπτά στο γήπεδο δεν ξέρω τι θα έκανε. Είναι ένας εκπληκτικός τύπος με τεράστιο ταλέντο, δύναμη και νοοτροπία, είναι κατά συρροή νικητής. Εδώ πετύχαμε 4 γκολ στην Ρεάλ, 6 στην Μονακό, 4 στην Τότεναμ και όλες τις φορές που μέναμε εκτός, ήταν επειδή δεχόμασταν γκολ. Αυτή τη στιγμή, τα παιδιά αμύνονται πραγματικά καλά. Φυσικά το να έχεις ένα όπλο όπως ο Έρλινγκ σε αυτή τη διοργάνωση είναι σημαντικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός.