Σάκχοφ στο Sportal: «ΠΑΟΚ σε αγαπώ! Σου δίνω τις καλύτερες ευχές»

Εβγέν Σάκχοφ

i

©intime

Σάκχοφ στο Sportal: «ΠΑΟΚ σε αγαπώ! Σου δίνω τις καλύτερες ευχές»

Μάνος Τσαλγατίδης 19:18 - 20.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:46 - 20.04.2023

Ο Ουκρανός μέσος που κατέκτησε τα πάντα με τον ΠΑΟΚ στέλνει μέσω του Sportal τις ευχές του για τα γενέθλια του Δικεφάλου.

Ο Εβγέν Σάκχοφ είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Ο Ουκρανός μέσος που πλέον αγωνίζεται στη Ζόρια Λουχάνσκ ανήκει στη χρυσή φουρνιά παικτών του Δικεφάλου, που έφερε στην Τούμπα τρία Κύπελλα και δύο πρωταθλήματα στο χορτάρι, με το ένα μάλιστα να είναι αήττητο.

Με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων» έγραψε τα καλύτερα νούμερα της καριέρας του, αφού σε 117 συμμετοχές σκόραρε 21 τέρματα και έδωσε 7 ασίστ στους συμπαίκτες του για να βρουν αυτοί δίχτυα.

Ο Άκπομ πέτυχε σε μία σεζόν με τη Μίντλεσμπρο όσα γκολ είχε με τον ΠΑΟΚ σε τρία χρόνια – Στα επτά εκατ. ευρώ η αξία του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:12 - 20.04.2023

Ο Άκπομ πέτυχε σε μία σεζόν με τη Μίντλεσμπρο όσα γκολ είχε με τον ΠΑΟΚ σε τρία χρόνια – Στα επτά εκατ. ευρώ η αξία του

Ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ Τσούμπα Άκπομ έχει 29 γκολ την τρέχουσα σεζόν με τη Μίντλεσμπρο. Τόσα γκολ είχε με τον «Δικέφαλο» σε τρεις περιόδους!

Ο 32χρονος που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 με ελεύθερη μεταγραφή από τη Ντνίπρο όντας μια επιλογή του τότε αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς χαφ στην ιστορία του Δικεφάλου.

Οι «ασπρόμαυροι» σήμερα 20/4 συμπληρώνουν 97 χρόνια ζωής και ο Εβγεν Σάκχοφ έστειλε τις δικές του ευχές στον ΠΑΟΚ μέσω του Sportal.gr.

«Εύχομαι στον ΠΑΟΚ χρόνια πολλά! Εύχομαι σε αυτή την ομάδα που αγαπώ, τα καλύτερα για τα επόμενα χρόνια. Είμαι πραγματικά περήφανος που αποτέλεσα κομμάτι αυτής της ομάδας», ήταν τα λόγια του Ουκρανού χαφ, που φέτος επέστρεψε στην πατρίδα του για να αγωνιστεί, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν εκεί.