Η περίεργη ατάκα του ατζέντη του Σαλάχ για το μέλλον του Αιγύπτιου στην Λίβερπουλ

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

Naomi Baker/Getty Images

Η περίεργη ατάκα του ατζέντη του Σαλάχ για το μέλλον του Αιγύπτιου στην Λίβερπουλ

Κώστας Τόπας 14:59 - 09.01.2024

Ο ατζέντης του Μοχάμεντ Σαλάχ, με μια ατάκα έβαλε «φωτιά» για το μέλλον του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού στο «Άνφιλντ».

Με 18 μήνες να απομένουν μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του Μοχάμεντ Σαλάχ με τη Λίβερπουλ, το μέλλον του Αιγύπτιου αστέρα βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο. Ο πρώην τερματοφύλακας της Αγγλίας και ειδικός στη Μέση Ανατολή, Πολ Ρόμπινσον, δήλωσε ότι ο 31χρονος μεσοεπιθετικός θα φύγει από την ομάδα του Άνφιλντ για το ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας το ερχόμενο καλοκαίρι, ένα χρόνο πριν από τη λήξη του εν λόγω συμβολαίου. «Είναι μια τελειωμένη συμφωνία για μένα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ράμι Αμπάς Ίσα, ο ατζέντης του Μοχάμεντ Σαλάχ το περασμένο καλοκαίρι του 2023 είχε πει ότι ο παίκτης προτιμούσε την Ισπανία. Από την άλλη, ο Αούνα είπε πρόσφατα στο Foot Mercato ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο καλοκαίρι. Διαβάστε επίσης

«Απλώς δεν ξέρεις», έγραψε ο εκπρόσωπος του Σαλάχ τη Δευτέρα ως απάντηση στο tweet του Αούνας πριν από ένα χρόνο ότι ο Αιγύπτιος σταρ ήταν ανοιχτός να φύγει από τη Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι και κατά προτίμηση στην Ισπανία.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ετοιμάζει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την ομάδα του, την Αίγυπτο, η οποία θα κάνει ντεμπούτο στην την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τη Μοζαμβίκη στον όμιλο Β, στον οποίο περιλαμβάνονται επίσης η Γκάνα και το Πράσινο Ακρωτήρι. Η Αίγυπτος είναι η ομάδα που έχει κατακτήσει το Κύπελλο Αφρικής τις περισσότερες φορές (7). Το τουρνουά θα διεξαχθεί μεταξύ Σαββάτου 13 Ιανουαρίου και Κυριακής 11 Φεβρουαρίου.