Ο Σάμαρης έκανε ντεμπούτο με την Κορίτιμπα κι έγινε αλλαγή στο 37'! (vid)

Ανδρέας Σάμαρης

i

PrtScr

Ο Σάμαρης έκανε ντεμπούτο με την Κορίτιμπα κι έγινε αλλαγή στο 37'! (vid)

Κώστας Τόπας 08:34 - 15.09.2023

Ο Ανδρέας Σάμαρης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Κορίτιμπα στον αγώνα κόντρα στην Μπαΐα, αλλά πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 37 λεπτά καθώς έγινε αλλαγή από τον προπονητή του.

Ο επί μια επταετία αμυντικός χαφ της Μπενφίκα (2014-21) στα 34 του γράφει ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα αγωνίζεται σε σύλλογο της Βραζιλίας. Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Σάμαρης, που έμεινε ελεύθερος από τη Ρίο Άβε και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία και στην ομάδα από την ομώνυμη βραζιλιάνικη πόλη της Πολιτείας Παρανά στα νότια της χώρας.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Κορίτιμπα, Ουμπέρτο Αμοδέο τόνισε πως έχει ο Ανδρέας Σάμαρης υπέγραψε για έξι μήνες, έως και το τέλος του Δεκεμβρίου, ενώ πρόσθεσε πως υπάρχει και συμφωνία για πιθανή επέκταση, εφόσον ο σύλλογος πετύχει τους στόχους του. Αυτή τη στιγμή, η Κοριτίμπα είναι στην τελευταία θέση του κορυφαίου πρωταθλήματος της Βραζιλίας.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (15/09) η Κορίτιμπα αντιμετώπισε την Μπαΐα για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Ανδρέα Σάμαρη να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του. Μόνο που ο προπονητής, Τιάγκο Κοσλόσκι αποφάσισε να τον αφήσει στο ματς μόνο για 37 λεπτά, καθώς τότε έκανε αλλαγή τον Έλληνα χαφ παίρνοντας στο ματς τον Μαρσελίνο Μορένο.