«Ο Σαμασέκου στους καλύτερους χαφ της Bundesliga»
i

© Intime

«Ο Σαμασέκου στους καλύτερους χαφ της Bundesliga»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:35 - 06.09.2023

Αφιέρωμα για τους κορυφαίους αμυντικούς μέσους της Bundesliga έκανε η ιστοσελίδα «SBNation», συμπεριλαμβάνοντας στις επιλογές τον Ντιαντιέ Σαμασέκου.

Μία ακόμα σεζόν ξεκίνησε στη Bundesliga με τα μέχρι τώρα παιχνίδια να έχουν προσφέρει αρκετό θέαμα στους τηλεθεατές. Με αφορμή, λοιπόν, την έναρξη, η ιστοσελίδα «SBNation» δημοσίευσε ένα αφιέρωμα, το οποίο περιλάμβανε τους κορυφαίους αμυντικούς χαφ του πρωταθλήματος.

Ο Κίμιχ την πρωτιά

Στη λίστα βρίσκεται ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα την περασμένη χρονιά. Ο λόγος για τον Ντιαντιέ Σαμασέκου! Ειδικότερα, ο 27χρονος κατέλαβε την 14η θέση, όντας ποδοσφαιριστής της Χόφενχαϊμ.

«Ένας ακόμα παίκτης που πήρε μικρό διάλειμμα από τη Χόφενχαϊμ, επιστρέφει στην ομάδα σημειώνοντας μία αξιοπρεπή χρονιά ως δανεικός στον Ολυμπιακό. Αυτό που μένει να δούμε είναι το πώς θα εγκλιματιστεί ξανά στον γερμανικό τρόπο ζωής ο Σαμασέκου», ανέφερε η ιστοσελίδα στο δημοσίευμα της.

Ποντένσε: «Ο πρόεδρος έδωσε τα πάντα για εμένα, είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:24 - 06.09.2023

Ποντένσε: «Ο πρόεδρος έδωσε τα πάντα για εμένα, είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου»

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού, δείχνοντας τη χαρά του που επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους», ενώ την ίδια ώρα τόνισε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε τα πάντα για να τον φέρει πίσω στον Πειραιά.

Όσο για το ποιος κατέλαβε την πρώτη θέση, αυτός είναι ο Τζόσουα Κίμιχ. «Έπρεπε να είναι αυτός. Σας αρέσει η όχι, μετά την αποτυχία μεταγραφής του Παλίνια από τη Φούλαμ, ο Τζόσουα Κίμχ φαίνεται πως θα είναι ο άνθρωπος που θα παίζει ως αμυντικό χαφ για την Μπάγερν Μονάχου. Ο Κίμιχ τα κάνει όλα και τα κάνει σε ένα βαθμό πέρα ​​από οποιοδήποτε άλλο παίκτη», ανέφερε μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα στο δημοσίευμα της.