«Τρελάθηκε» ο Εσπόζιτο, πανηγύρισε γκολ πιάνοντας από τον γιακά τον Πίρλο! (vid)

Σεμπαστιάνο Εσπόζιτο, & Αντρέα Πίρλο

i

PrtScr

«Τρελάθηκε» ο Εσπόζιτο, πανηγύρισε γκολ πιάνοντας από τον γιακά τον Πίρλο! (vid)

Κώστας Τόπας 08:11 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:11 - 10.12.2023

Η Σαμπντόρια επικράτησε της Λέκο για τη Serie B και την παράσταση έκλεψε η σκηνή με τους Σεμπαστιάνο Εσπόζιτο και Αντρέα Πίρλο.

Η Σαμπντόρια του Αντρέα Πίρλο ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν, αλλά σιγά σιγά έχει αρχίσει να πατάει ξανά στα πόδια της και είναι ήδη κοντά στα Play Offs για την άνοδο στη Serie A. Tο Σάββατο πέτυχε νέα εντός έδρας νίκη (2-0) επί της Λέκκο με πρωταγωνιστή τον Σεμπαστιάνο Εσπόζιτο, ο οποίος έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του με δύο γκολ.

Ο 21χρονος Ιταλός επιθετικός όχι μόνο πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, στο 39′ και στο 71′, αλλά και το πανηγύρισε έξαλλα όταν έγινε αλλαγή. Θέλοντας να δείξει τον ενθουσιασμό του, ο Εσπόζιτο… βούτηξε τον Πίρλο, ο οποίος δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο παίκτης του θα έχει τέτοια αντίδραση. 

Μια σκηνή που έγινε viral, αφού όλοι όταν τη βλέπουν στην αρχή νομίζουν ότι έχει πέσει ξύλο ανάμεσα στους δύο. Η αλήθεια, όμως, είναι εντελώς διαφορετική.

🔴Sportal Sunday Live: Ανικανότητα ή λύση; Οι αποφάσεις της κυβέρνησης και τι θα γίνει με την Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!