Κασάμι: «Είχα την επιλογή να μείνω στον Ολυμπιακό - Μετά όλα άλλαξαν»

Παϊτίμ Κασάμι

i

© Intime

Κασάμι: «Είχα την επιλογή να μείνω στον Ολυμπιακό - Μετά όλα άλλαξαν»

Sportal newsroom 11:25 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 20.11.2023

Ο Παϊτίμ Κασάμι σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό αλλά και στο ρόλο που έπαιξε ο Κριστιάν Καρεμπέ στην απόφασή του να παίξει στην Σαμπντόρια.

Ο Παϊτίμ Κασάμι δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Σαμπντόρια. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Il Secolo XIX» ο 31χρονος μέσος, ο οποίος έχει ήδη εννιά συμμετοχές και ένα γκολ στην ομάδα της Γένοβα, αποκάλυψε το ρόλο του Κριστιάν Καρεμπέ στην απόφασή του να παίξει στην Σαμπντόρια. 

Συγκεκριμένα ο Κασάμι τόνισε για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό: «Είχαμε μιλήσει τον Ιούνιο, αλλά ο σύλλογος ήταν σε μεταβατικό στάδιο και είχα την επιλογή να μείνω στον Ολυμπιακό. Μετά όλα άλλαξαν εκεί, ήμουν ελεύθερος, μίλησα ξανά στη Σαμπντόρια, είχαν κάποιες αμφιβολίες για το πώς ήμουν σωματικά, αλλά στις εξετάσεις είδαν ότι όλα είναι εντάξει».

Ποια είναι η Ρίο Άβε που καλείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να τη σώσει από την καταστροφή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:12 - 20.11.2023

Ποια είναι η Ρίο Άβε που καλείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να τη σώσει από την καταστροφή

Σανίδα σωτηρίας στη Ρίο Άβε ετοιμάζεται να προσφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θα επενδύσει 20 εκατ. ευρώ για να την κάνει έναν ανταγωνιστικό σύλλογο. Ποια είναι όμως η ομάδα που καλείται να σώσει ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού;

Για τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο 31χρονος μέσος ανέφερε: «έχω πολύ στενή σχέση μαζί του, από την πρώτη μου φορά που ήμουν στον Ολυμπιακό, το 2015. Μου είπε: ‘Η Σαμπντόρια έχει φανταστικούς οπαδούς, ζεις για το ποδόσφαιρο, σου αρέσει η πίεση, δεν έχω καμία αμφιβολία: θα τα πας καλά».