Σαν σήμερα συνέβη το πιο τρελό φινάλε σε ιστορία του ποδοσφαίρου! (vid)

Γουότφορντ - Λέστερ

i

PrtScr

Σαν σήμερα συνέβη το πιο τρελό φινάλε σε ιστορία του ποδοσφαίρου! (vid)

Κώστας Τόπας 09:43 - 12.05.2023

Σαν σήμερα πριν από δέκα χρόνια διεξήχθη μία από τις ομορφότερες στιγμές σε αγώνα ποδοσφαίρου και τα πάντα να ανατρέπονται μέσα σε 20 δευτερόλεπτα!

Το μεγαλείο του ποδοσφαίρου σε λίγα δευτερόλεπτα! Το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων! Τέτοια ημέρα (12/05), πριν από δέκα χρόνια η Γουότφορντ αντιμετώπιζε στον δεύτερο ημιτελικό των Play Off, την Λέστερ.

Το σκορ ήταν 2-1, υπέρ των γηπεδούχων και με συνολικό σκορ 2-2, η Λέστερ είχε κερδίσει πέναλτι και την ευκαιρία να σκοράρει στις καθυστερήσεις και να μην οδηγηθεί το ματς στην παράταση. Ωστόσο, ο Νοκαέρ, ο οποίος εκτελούσε για πρώτη φορά πέναλτι μετά από 47 συμμετοχές με τη Λέστερ και που πέρασε κι από την Ελλάδα για λογαριασμό του Βόλου, δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα και η Γουότφορντ πέρασε στην αντεπίθεση.

Ολα αυτά μέσα σε είκοσι δευτερόλεπτα, καθώς οι παίκτες της βρέθηκαν γρήγορα στην αντίπαλη περιοχή, με τον Τρόι Ντιν να σκοράρει μετά το... σπάσιμο του Χογκ για το τελικό 3-1.

Με αυτό το γκολ, οι «σφήκες» πήραν το εισιτήριο για τον τελικό ανόδου (εκεί όμως ηττήθηκαν με 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας) κι έβαλαν .. φωτιά στο γήπεδο, με τον Ντιν να πηδάει στην κερκίδα για να πανηγυρίσει και τους οπαδούς να «μπουκάρουν» στον αγωνιστικό χώρο! Κανείς δεν πίστευε αυτό το κοντράστ συναισθημάτων. Μέσα σε 20 δευτερόλεπτα. Η απόλυτη ποδοσφαιρική ηδονή.