Θέλει να φύγει από τη Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο ο Σάντσο - Καραδοκούν Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ

Τζέιντον Σάντσο

i

PrtScr

Θέλει να φύγει από τη Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο ο Σάντσο - Καραδοκούν Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ

Κώστας Τόπας 15:38 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:46 - 03.10.2023

Ο Τζέιντον Σάντσο είναι στα πρόθυρα να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sky Sports Germany».

Ο Τζέιντον Σάντσο συνεχίζει να ζει τον δικό του «Γολγοθά» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 23χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός έχει αποβληθεί από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, αφού αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον προπονητή Έρικ τεν Χαχ μετά τη δημόσια διαμάχη τους.

Ο Σάντσο έμεινε εκτός αποστολής των «κόκκινων διαβόλων» για να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ τον περασμένο μήνα, με τον Τεν Χαχ να τονίζει μετά τη νίκη της ομάδας του στο Καραμπάο επί της Κρίσταλ Πάλας, ότι είναι στο χέρι του Άγγλου αστέρα να επιστρέψει στο κλαμπ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του «Sky Sports Germany», Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ισχυρίστηκε ο Τζέιντον Σάντσο θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο είτε με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είτε ως κανονική μεταγραφή. Ο ρεπόρτερ προσθέτει ότι η επιστροφή στην πρώην ομάδα του Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι απίθανη, μιας και Άγγλος μεσοεπιθετικός θέλει να δοκιμάσει νέες περιπέτειες στην καριέρα του.

Πρώτα ο Κριστιάνο και τώρα ο Σάντσο: Η αδυναμία του Τεν Χαχ να διαχειριστεί τα μεγάλα «αστέρια»
PREMIER LEAGUE

10:48 - 03.10.2023

Πρώτα ο Κριστιάνο και τώρα ο Σάντσο: Η αδυναμία του Τεν Χαχ να διαχειριστεί τα μεγάλα «αστέρια»

Ο Έρικ Τεν Χαχ φαίνεται πως αδυνατεί να διαχειριστεί τα μεγάλα «αστέρια» του ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η αρχή έγινε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τώρα με τον Τζέιντον Σάντσο.

Η Μπαρτσελόνα πάντως έχει στη λίστα της τον Σάντσο, ενώ αντίπαλοι της Γιουνάιτεντ στην Premier League, όπως η Λίβερπουλ, παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.