Μεγάλη φωτιά έξω από το γήπεδο της Σαουθάμπτον, αναβλήθηκε το παιχνίδι με την Πρέστον

Μεγάλη φωτιά έξω από το γήπεδο της Σαουθάμπτον, αναβλήθηκε το παιχνίδι με την Πρέστον

Δημήτρης Χούπης 17:38 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:35 - 06.03.2024

Μια μεγάλη φωτιά έξω από το γήπεδο της Σαουθάμπτον, έχει προκαλέσει αναστάτωση κι οδήγησε σε αναβολή του αγώνα με την Πρέστον.

Η Σαουθάμπτον δεν θα υποδεχτεί απόψε την Πρέστον για την 36η αγωνιστική της Championship, σε έναν αγώνα με μεγάλη βαθμολογική σημασία για τους «αγίους». Η αιτία είναι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε κοντά στο γήπεδο και προκάλεσε αναστάτωση.

Η φωτιά ξέσπασε σε μια παλιά αποθήκη έξω από το γήπεδο, το St Mary's, με τους καπνούς να διακρίνονται από χιλιόμετρα. Η πυροσβεστική μάλιστα έσπευσε άμεσα στην περιοχή για να περιορίσει την έκταση της ζημιάς. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του BBC, την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, υπήρχαν μερικά άτομα στο γήπεδο, οι οποίο ήταν εργαζόμενοι της ομάδας.

Στο πλαίσιο της αναγκαίας εκκένωσης μάλιστα ειδοποιήθηκαν από τα μεγάφωνα του γηπέδου για να το εγκαταλείψουν και στη συνέχεια αποφασίστηκε η αναβολή της αναμέτρησης.

Τι γίνεται με τα δύο έξτρα εισιτήρια του Champions League για την επόμενη σεζόν
CHAMPIONS LEAGUE

11:23 - 23.02.2024

Τι γίνεται με τα δύο έξτρα εισιτήρια του Champions League για την επόμενη σεζόν

Απόλυτο φαβορί η Ιταλία αυτή τη στιγμή για μία από τις δύο θέσεις. Μεγάλη μάχη θα δοθεί για το άλλο εισιτήριο, με την Γερμανία να είναι σε καλή θέση, ενώ από κοντά βρίσκονται Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία.

Η ομάδα του Μάρτιν Ράσελ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας, όντας οχτώ βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο στην Premier League. Από την άλλη η Πρέστον θέλει βαθμούς, για να παραμείνει κοντά στις θέσεις των playoffs ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.