Παρελθόν από τη Σαουθάμπτον ο Ρούμπεν Σέλες - Αναλαμβάνει άμεσα ο Ράσελ Μάρτιν

Παρελθόν από τη Σαουθάμπτον ο Ρούμπεν Σέλες - Αναλαμβάνει άμεσα ο Ράσελ Μάρτιν

Παρελθόν από τον πάγκο της Σαουθάμπτον θα αποτελέσει ο Ρούμπεν Σέλες, με τον Ράσελ Μάρτιν να αναλαμβάνει άμεσα χρέη προπονητή στους «άγιους».

Παρελθόν και επίσημα θα αποτελέσει από την τεχνική ηγεσία της Σαουθάμπτον ο Ρούμπεν Σέλες με τον Ράσελ Μάρτιν να αναλαμβάνει άμεσα χρέη προπονητή στους «άγιους». 

Ο Ράσελ Μάρτιν είναι έτοιμος να γίνει ο νέος προπονητής της Σαουθάμπτον με τριετές συμβόλαιο. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο πρώην διεθνής της Σκωτίας αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα το απόγευμα της Τετάρτης (24/5). Θα ενταχθεί από τη Σουόνσι καθώς οι «άγιοι» κινούνται γρήγορα για να προετοιμαστούν για την Championship

Ο Μάρτιν συμφώνησε προφορικά να αναλάβει τη Σαουθάμπτον το Σαββατοκύριακο, αλλά ο σύλλογος παρέμεινε σε συζητήσεις. Ο 37χρονος προπονητής οδήγησε τη Σουόνσι στη 10η θέση στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας την περασμένη σεζόν, παρόλο που είχε προϋπολογισμό να τερματίσει στη τελευταία τετράδα και τη νεότερη ομάδα στην κατηγορία.

Ο Νέιθαν Τζόουνς αντικατέστησε τον Ραλφ Χάζενχουτλ τον Νοέμβριο, αλλά απολύθηκε μόλις μετά από 14 παιχνίδια, κερδίζοντας ένα και απολύθηκε τον Φεβρουάριο. 

Ο Ρούμπεν Σέλες ανέλαβε τους τελευταίους μήνες για 16 παιχνίδια τη Σαουθάμπτον, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει τους «άγους» στην Premier League.