Τεν Χαχ για Νεϊμάρ: «Όταν έχουμε νέα θα σας ενημερώσουμε»

Νεϊμάρ

i

Νεϊμάρ/ © Photo by Antonio Borga/Getty Images/Ideal Images

Τεν Χαχ για Νεϊμάρ: «Όταν έχουμε νέα θα σας ενημερώσουμε»

Sportal newsroom 15:54 - 24.05.2023

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ ρωτήθηκε για την περίπτωση του Νεϊμάρ στους «κόκκινους διαβόλους», απαντώντας πως ακόμα δεν ξέρει τι γίνεται.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνει τη χρονιά της, έχοντας ακόμα τρία παιχνίδια, δύο στο πρωτάθλημα και τον τελικό του FA Cup με τη Μάντσεστερ Σίτι. Παρόλα αυτά στο μυαλό τους είναι ήδη ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. 

Ο Φιλ Τζόουνς έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ομάδα του Μάντσεστερ, ενώ ο Νταβίντ Ντε Χέα έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του. Τις τελευταίες μέρες είχε ακουστεί πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, του οποίου το μέλλον είναι αβέβαιο. 

Προειδοποίησε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ ο Γκρίλις: «Νιώθουμε ασταμάτητοι»
PREMIER LEAGUE

13:46 - 22.05.2023

Προειδοποίησε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ ο Γκρίλις: «Νιώθουμε ασταμάτητοι»

Ο ακραίος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις, προειδοποίησε τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ αφού ανέφερε πως αυτός και οι συμπαίκτες του νιώθουν ασταμάτητοι.

Όπως έκανε λόγο η Equipe η γαλλική ομάδα ήθελε ο Βραζιλιάνος να πάει στη Μάντσεστερ με κανονική μεταγραφή, ενώ το δημοσίευμα έκανε λόγο για μορφή δανεισμού. Παρόλα αυτά λίγες μέρες μετά οι φήμες διαψεύστηκαν, καθώς ειπώθηκε πως δεν υπάρχει καμία επαφή με τις δύο πλευρές. 

Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, στη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με τη Τσέλσι (25/5, 22:00) ρωτήθηκε για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην αγγλική ομάδα. Ο Ολλανδός προπονητής λοιπόν απάντησε πως δεν έχει νέα από αυτό το θέμα, ενώ με δόση χιούμορ είπε πως, όταν θα μάθει θα τους ενημερώσει. 

«Όταν έχουμε νέα θα σας ενημερώσουμε», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.