Σάρι: «Ελπίζω να μην μου πετάξουν ξανά σακούλες με ούρα οι οπαδοί της Φέγενορντ» (vid)

Σάρι: «Ελπίζω να μην μου πετάξουν ξανά σακούλες με ούρα οι οπαδοί της Φέγενορντ» (vid)

Κώστας Τόπας 12:30 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:38 - 25.10.2023

Ο Μαουρίτσιο Σάρι ελπίζει πως αυτή τη φορά οι οπαδοί της Φέγενορντ θα είναι πιο φιλικοί μαζί του και δεν θα του πετάξουν σακούλες με ούρα, όπως το είχαν κάνει σε παλαιότερη αναμέτρηση με τη Λάτσιο.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι πιστεύει ότι είναι κρίμα που δεν υπάρχουν οπαδοί της Λάτσιο στον εκτός έδρας αγώνα με τη Φέγενορντ στο Champions League το απόγευμα της Τετάρτης (25/10, 19:45), όπως δεν θα υπάρχουν Ολλανδοί οπαδοί του Ρότερνταμ στη Ρώμη.

Το γεγονός ότι οι οπαδοί της Φέγενορντ δεν επιτρέπεται να πάνε στη Ρώμη έχει να κάνει με την αναταραχή πριν από μερικά χρόνια, όταν κάποιοι από τους οπαδούς προκάλεσαν καταστροφές στην πόλη.

«Δεν νομίζω ότι έχει νόημα η συλλογική τιμωρία», είπε ο Σάρι σε συνέντευξη Τύπου λίγο πριν την αποψινή τους αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

«Τι πληρώνουμε την αστυνομία αν δεν μπορεί να δουλέψει; Ο καθένας παίρνει τις ευθύνες του, όποιος κάνει λάθος θα πληρώσει με πέντε χρόνια φυλάκιση. Αλλά δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε μια οικογένεια να παρακολουθήσει έναν εκτός έδρας αγώνα», συμπλήρωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Για τον Σάρι το ματς με τη Φέγενορντ σημαίνει επιστροφή στο «Ντε Κουίπ» της Φέγενορντ. Ο προπονητής των «Λατσιάλι» έχει περίεργα συναισθήματα, μιας και στην προηγούμενη επίσκεψή του στο Ρότερνταμ, Ολλανδοί οπαδοί πέταξαν σακούλες με ούρα.

«Προτιμώ να με προσβάλλουν παρά να πετάξουν ούρα όπως πέρυσι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαουρίτσιο Σάρι.