«Καθάρισε» απ' το ημίχρονο και πήρε σημαντική νίκη η Λάτσιο επί της Σασουόλο

«Καθάρισε» απ' το ημίχρονο και πήρε σημαντική νίκη η Λάτσιο επί της Σασουόλο

Ιάσονας Τσίλης 23:41 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:54 - 21.10.2023

Η Λάτσιο αρχίζει και συνέρχεται και επικράτησε σχετικά άνετα της Σασουόλο, με 2-0, με πολύ σοβαρή εικόνα καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Σασουόλο και Λάτσιο τέθηκαν αντιμέτωπες για την 9η αγωνιστική της Serie A. Αμφότερες έψαχναν τη νίκη που θα τους ανέβαζε αρκετά στη βαθμολογία. Ιδιαίτερα για τη Λάτσιο είχε μεγάλη σημασία η αναμέτρηση, καθώς έχει πραγματοποιήσει ένα ανέλπιστα κακό ξεκίνημα στη χρονιά.

Οι «λατσιάλι» ξεκίνησαν φουριόζοι και απείλησαν στο 18΄ με τον Φελίπε Άντερσον να γίνεται αποδέκτης μιας εξαιρετικής ομαδικής συνεργασίας, αλλά τον Κονσίγκλι να του λέει «όχι».

Δέκα λεπτά αργότερα όμως, ο Βραζιλιάνος εξιλεώθηκε και εκμεταλλευόμενος την έξοχη πάσα του Καστελάνος, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της Λάτσιο.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και πέτυχαν δεύτερο τέρμα στο 35', με τον Λουίς Αλμπέρτο να σκοράρει από κοντινή απόσταση.

Στο 57' η Λάτσιο «άγγιξε» και τρίτο γκολ, αλλά το σουτ του Κατάλντι κατέληξε στο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Προβεντέλ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, ωστόσο μετά από εξέταση VAR, ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφαση του και ο τερματοφύλακας της Λάτσιο έμεινε στο παιχνίδι.

Επόμενη μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους στο 82', με τον Ματίας Βεσίνο να τελειώνει άτσαλα την προσπάθεια του μέσα στην περιοχή. Το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος και οι ρωμαίοι πανηγύρισαν μια πολύ σημαντική νίκη.

Η Λάτσιο ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, πιάνοντας την Αταλάντα και βρίσκεται μόλις στο -4 από την πρώτη τετράδα, με παιχνίδι περισσότερο.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (10ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ