Απόδραση απ' το Τορίνο και ξανά κορυφή για την Ίντερ

Απόδραση απ' το Τορίνο και ξανά κορυφή για την Ίντερ

Ιάσονας Τσίλης 20:56 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:22 - 21.10.2023

Η Ίντερ, προερχόμενη από την απρόσμενη απώλεια βαθμών κόντρα στη Μπολόνια στο «Σαν Σίρο», ήθελε να επιστρέψει στις νίκες και να ανέβει ξανά, έστω και προσωρινά στην κορυφή.

Οι «νερατζούρι» ήταν φλύαροι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα, ήταν εκείνοι που έχασαν την πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι, με σουτ του Σεκ, το οποίο ωστόσο, απέκρουσε ο Σόμερ, στο 35'.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, η Τορίνο απώλεσε ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Πελέγκρι, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, η Ίντερ εμφανίστηκε στο παιχνίδι και έφτασε στο πολυπόθητο γκολ, στο 59', με τον Τουράμ να σκοράρει, έπειτα από ασίστ του Ντούμφρις.

Οκτω λεπτά αργότερα, διπλασίασε τα τέρματα της, με συνεργασία των, Ατσέρμπι και Λαουτάρο Μαρτίνες, με τον δεύτερο να σκοράρει με κεφαλιά από κοντινή απόσταση.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και έφτασαν κοντά στο 3-0 με τον Ντε Φράι στο 78. Τελικά, κατάφεραν να πετύχουν τρίτο τέρμα στο 94'. Αρχικά, κέρδισαν πέναλτι ένα λεπτό νωρίτερα και ο Χακάν Τσαλχάνογλου ευστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 για την Ίντερ.

Ανέβηκε πλέον στην κορυφή, με παιχνίδι περισσότερο από τη Μίλαν και στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση με τη Σάλτσμπουργκ στο «Σαν Σίρο» για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (10ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ