Σάρλια: «Περήφανος για τα όσα έζησα στον Παναθηναϊκό - Ευχαριστώ και καλή τύχη»

Ζβόνιμιρ Σάρλια

i

Ζβόνιμιρ Σάρλια / Intime

Σάρλια: «Περήφανος για τα όσα έζησα στον Παναθηναϊκό - Ευχαριστώ και καλή τύχη»

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια θέλησε να αποχαιρετήσει το «τριφύλλι» μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας περήφανος για τα όσα έζησε στον Παναθηναϊκό.

Μετά από δύο χρόνια με την πράσινη φανέλα, ο Ζβόνιμιρ Σάρλια αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης αμυντικός αποτέλεσε έναν από τους ποδοσφαιριστές που όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για να βοηθήσει. Γνωρίζοντας από τη μέρα που ήρθε πως δε θα είναι στις βασικές επιλογές της ομάδας, αλλά ένας εφεδρικός κεντρικός αμυντικός. Αποδέχτηκε τον ρόλο του και δεν παραπονέθηκε ποτέ.

O Σάρλια αγωνίστηκε τη σεζόν που πέρασε σε 24 παιχνίδια, έχοντας πολλές φορές ρόλο βασικού στον Παναθηναϊκό λόγω των προβλημάτων τραυματισμού του Σένκεφελντ και του Μάγκνουσον. Και είναι αλήθεια πως στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στην πορεία πρωταθλητισμού των πράσινων. Συνολικά ολοκληρώνει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό με 49 συμμετοχές, έχοντας 2 ασίστ. Οι 49 συμμετοχές συνιστούν για τον Κροάτη και τις περισσότερες απ' όσους συλλόγους έχει αγωνιστεί έως τώρα.

Παναθηναϊκός-Βέλεθ: Ένα σενάριο με πολλά «αν»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:49 - 05.06.2023

Παναθηναϊκός-Βέλεθ: Ένα σενάριο με πολλά «αν»

Η αποχώρηση του Γιώργου Δώνη από την Αλ Φατέχ, προκάλεσε συνειρμούς για το μέλλον του Φραν Βέλεθ στη Σαουδική Αραβία και πιθανή επιστροφή στον Παναθηναϊκό. Το Sportal θέτει το ζήτημα στην πραγματική του βάση.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο 26χρονος αμυντικός έσπευσε μέσω των social media να επισημάνει πως είναι χαρούμενος και περήφανος για τα όσα πέτυχε με το «τριφύλλι» και ευχήθηκε καλή τύχη στην ομάδα.

Η ανάρτηση του Σάρλια στο Instagram: 

«2 σεζόν, 49 παιχνίδια, 30 ματς με μηδέν παθητικό, 2 φορές καλύτερη άμυνα στη Super League, κατάκτηση Κυπέλλου, διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, φίλοι για μια ζωή. 100% ειλικρινής, 0 συνεντεύξεις, 0 απαντήσεις σε fake news. Περισσότερο από χαρούμενος και περήφανος για αυτόν τον καιρό στον Παναθηναϊκό, ευχαριστώ και καλή τύχη!».

Από την άλλη, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση κι ευχαρίστησε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Ζβόνιμιρ Σάρλια. Ο Κροάτης αμυντικός αγωνίστηκε για 2 χρόνια στο Τριφύλλι, καταγράφοντας 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», έγραψε χαρακτηριστικά η «πράσινη» ΠΑΕ.