Η σύζυγος του Κόλμαν που... έκραξε την ΑΕΚ είναι γνωστή εδώ και χρόνια στο βρετανικό ποδοσφαιρικό κοινό
i

Κρις και Σάρλοτ Κόλμαν / Nick Potts / PA Images via Getty Images

Η σύζυγος του Κόλμαν που... έκραξε την ΑΕΚ είναι γνωστή εδώ και χρόνια στο βρετανικό ποδοσφαιρικό κοινό

Sportal newsroom 11:30 - 06.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 06.02.2023

Η γυναίκα του Κρις Κόλμαν, η οποία τα... έχωσε στην ΑΕΚ για τα όσα έγιναν στο Περιστέρι, φαίνεται πως έχει μακροχρόνια σχέση με το ποδόσφαιρο.

Η αναμέτρηση Ατρόμητος - ΑΕΚ δεν διεξήχθη ποτέ στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου,προκαλώντας αναταραχή στη βαθμολογία της Super League. Αφορμή στάθηκε η ένσταση της Ένωσης για το υψόμετρο των δοκαριών, η οποία έφερε τον έλεγχο και εν τέλει την διακοπή από πλευράς Μανούχου. Η αναμέτρηση αναμένεται να συνεχιστεί στα δικαστήρια, αφού και οι δύο σύλλογοι θα διεκδικήσουν τους τρεις πόντους εξωαγωνιστικά.

Πάντως, η χθεσινή εικόνα χώρισε και πάλι τους φιλάθλους σε δύο «στρατόπεδα». Σε εκείνο του Ατρομήτου εντάχθηκε η σύζυγος του Κρις Κόλμαν, Σάρλοτ, η οποία έσπευσε να... τα χώσει στην ΑΕΚ λέγοντας: «Το ματς αναβλήθηκε επειδή το ένα τέρμα υποτίθεται πως ήταν ένα εκατοστό πιο μικρό. Ένας άνθρωπος της ΑΕΚ αποφάσισε να πάει με μεζούρα χωρίς λόγο στο λασπωμένο χορτάρι ένα κρύο βράδυ στο Περιστέρι. Η ΑΕΚ αρνήθηκε να παίξει και ίσως πάρει τους τρεις βαθμούς. 

Είναι αστείο πάντως, τους βολεύει. Θα πάρουν τρεις βαθμούς και θα ξεκουραστούν πριν τον μεσοβδόμαδο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό... Αρκετά βολικό. Ειδικά όταν ο Ατρόμητος προέρχεται από μία ήττα σε οκτώ αγώνες». Με τι γνώσεις όμως η Σάρλοτ Τζάκσον - όπως είναι το κανονικό της όνομα - σχολιάζει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ;

Ποια είναι η Σάρλοτ Κόλμαν και τι σχέση έχει με το ποδόσφαιρο;

Η Σαρλότ Λουιζ Τζάκσον - η οποία άλλαξε το επίθετο της σε Κόλμαν όταν νυμφεύτηκε με τον προπονητή του Ατρομήτου - είναι μια Αγγλίδα δημοσιογράφος και τηλεοπτική παρουσιάστρια η οποία γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου του 1978. To ζεύγος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Μάιο του 2015, ενώ οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2012, όταν η Σάρλοτ δούλευε σε ένα φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ στην Πορτογαλία και πήρε συνέντευξη από τον Κρις, ο οποίος κέρδισε το τρόπαιο.

Όσον αφορά το ποια είναι η σχέση της με τον αθλητισμό, η απάντηση είναι «άμεση». Μεγάλο μέρος της καριέρας της αφιερώθηκε στην τηλεόραση, αφού στο παρελθόν ήταν παρουσιάστρια στα Sky Sports News και αυτός μάλιστα ήταν ο λόγος για τον οποίο έγινε γνωστή. Ωστόσο η ίδια δεν έμεινε εκεί αφού παράλληλα αρθρογραφούσε για σελίδες όπως το Sportal.com, το TEAMtalk , το Football365 καθώς και σε άλλες πολλές ιστοσελίδες. Η ίδια κάλυψε επίσης το Εθνικό Φεστιβάλ Κυνηγιού για τον επίσημο ιστότοπο του Cheltenham το 2006.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα πρότζεκτ της Σάρλοτ ήταν το Take it Like a Fan, η οποία πραγματοποιήθηκε παρέα με τον Τζον Φέντλει. Η εκπομπή είχε ως βασικό κόνσεπτ στο να πηγαίνουν οι δύο παρουσιαστές σε διάφορα γήπεδα του βρετανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και να κάνουν ερωτήσεις κουίζ. Μία από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές της ήταν το περιστατικό με τον Άντι Γκρέι. 

Στα τέλη του 2010, ο σχολιαστής του Sky Sports μαζί με τον Ρίτσαρντ Κις πιάστηκαν να κάνουν σχόλια εκτός αέρα για μια γυναίκα βοηθό διαιτητή, τα οποία θεωρήθηκαν σεξιστικά. Λίγο αργότερα, εμφανίστηκαν πλάνα με τον Γκρέι να σχολιάζει, επίσης ,την Τζάκσον με σεξιστικό τρόπο και αυτό οδήγησε στην απόλυση του πρώην ποδοσφαιριστή από την εκπομπή.