Ολυμπιακός: Φουλάρει και για τον Ραμόν της Φλαμένγκο!
i

Ραμόν Ράμος Λίμα / © Photo by Silvia Izquierdo-Pool/Getty Images/Ideal Images

Ολυμπιακός: Φουλάρει και για τον Ραμόν της Φλαμένγκο!

Sportal newsroom 09:15 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 18.01.2023

Στη Βραζιλία δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να επιχειρεί την απόκτηση του Ραμόν Ράμος Λίμα της Φλαμένγκο, που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και ήταν συμπαίκτες με τον Ροντινέι στην ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Την ενίσχυση του στο αριστερό άκρο της άμυνας ψάχνει ο Ολυμπιακός με τον Ραμόν Ράμος Λίμα της Φλαμένγκο, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους. Είχατε ενημερωθεί πολλάκις από το Sportal για την πρόθεση των «ερυθρολεύκων» να κινηθούν μεταγραφικά στη συγκεκριμένη θέση, καθώς ξέχωρα από το ενδεχόμενο πώλησης του Ρέαμπτσιουκ μέσα στον Γενάρη, η περίπτωση του Μαρσέλο εξακολουθεί να είναι... μυστήρια.

Μετά τον Ροντινέι λοιπόν, οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση ενός ακόμη παίκτης της Φλαμένγκο. Όπως προκύπτει από τη Βραζιλία, υπάρχουν επαφές του Ολυμπιακού με την ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο εδώ και λίγα 24ωρα, με την εν λόγω μεταγραφική υπόθεση να βρίσκεται σε καλό δρόμο. 

Ο Ραμόν αγωνίστηκε ως δανεικός με τη φανέλα της Μπραγκαντίνο, ομάδα της Red Bull, την περσινή σεζόν, καταγράφοντας 19 συμμετοχές. Επέστρεψε στη Φλαμένγκο και ήταν βασικός στο πρώτο ματς του 2023 και τη νίκη με σκορ 1-0 επί της Άουνταξ. 

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο φτάνει στα 2,5 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιο του με τη Φλαμένγκο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη του 2025. Συνολικά έχει αγωνιστεί 33 φορές με την ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο, ενώ έχει κληθεί στην εθνική Βραζιλίας U20, δίχως πάντως να αγωνιστεί σε επίσημο ματς.