Το συγκινητικό «αντίο» του Λουκάκου στον Ατσού: «Αυτό το χτύπημα ήταν πολυ βαρύ για να το αντέξει κάποιος...»
i

Ρομελού Λουκάκου/©Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images/Ideal Images

Το συγκινητικό «αντίο» του Λουκάκου στον Ατσού: «Αυτό το χτύπημα ήταν πολυ βαρύ για να το αντέξει κάποιος...»

Κώστας Τόπας 14:03 - 19.02.2023

Ο επιθετικός της Ίντερ , Ρομέλου Λουκάκου, αφιέρωσε το γκολ του κόντρα στην Ουντινέζε στον πρώην συμπαίκτη του Κρίστιαν Άτσου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στον φονικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία.

Ο Βέλγος επιθετικός άνοιξε τον λογαριασμό των «νερατζούρι» κόντρα στην Ουντινέζε το βράδυ του Σαββάτου (18/02). Ήταν το πρώτο του γκολ στο Σαν Σίρο 636 ημέρες μετά το τελευταίο του το 2021. Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος, ο Ρομελού Λουκάκου έδειξε τα δάχτυλά του προς τον ουρανό, αφιερώνοντας το γκολ του στον Άτσου, έναν από τους πρώην συμπαίκτες του στην Έβερτον.

Ο Λουκάκου και ο Ατσού στην Έβερτον

Το σώμα του Ατσού βρέθηκε σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τον σεισμό που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία, σκοτώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Λουκάκου ανήρτησε μία συγκινητική φωτογραφία στα social media.

Το Ιnsta Story του Λουκάκου για τον Ατσού

«Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ. Αυτό το χτύπημα ήταν πολυ βαρύ για να το αντέξει κάποιος. Ήταν κάτι το εκπληκτικό το να είμαι γύρω σου. Ήταν φανταστικό που κάναμε παρέα. Η ταπεινότητα και η αγάπη σου για τον Θεό, ο τρόπος με τον οποίο δούλευες στην προπόνηση, η αγάπη που είχες για την οικογένειά σου και τα παιδιά. Εύχομαι ο Θεός να δώσει όλη τη δύναμή του και να ευλογήσει την ψυχή σου. Θα σε αγαπώ για πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βέλγος στράικερ των «νερατζούρι».