Νεκρός ο Κριστιάν Ατσού - Το επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του
i

Κρίστιαν Ατσού/©Photo by Nigel Roddis/Getty Images/Ideal Images

Νεκρός ο Κριστιάν Ατσού - Το επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του

Sportal newsroom 09:09 - 18.02.2023

Ο ατζέντης του Κριστιάν Ατσού επιβεβαίωσε τον θάνατο του Γκανέζου ποδοσφαιριστή μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία.

Ο Κριστιάν Ατσού είναι ανάμεσα στα χιλιάδες θύματα του φονικού σεισμού που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία πριν από περίπου δέκα ημέρες. Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστής.

Ο 31 ετών ήταν εγκλωβισμένος στα ερείπια κτιρίου στο Χατάι. Ο ατζέντης του Γκανέζου είχε εξαπολύσει «πυρά» κατά της Χατάισπορ, καθώς όπως τόνισε, ο τουρκικός σύλλογος αδιαφορεί για την ανεύρεση του παίκτη. Επιπλέον, ο ατζέντης του Κριστιάν Ατσού αναφέρθηκε στην καθυστέρηση των σωστικών συνεργείων, λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων.

Συγκλονιστικό κορεό από τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ για τον φονικό σεισμό στην Τουρκία (vids)
CONFERENCE LEAGUE

20:20 - 16.02.2023

Συγκλονιστικό κορεό από τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ για τον φονικό σεισμό στην Τουρκία (vids)

Ένα φοβερό κορεό για τον φονικό σεισμό στην Τουρκία, με έναν διασώστη να σώζει βρέφος από τα συντρίμμια δημιούργησαν οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ στο παιχνίδι με τη Βασιλεία.

Στην αρχή, δημοσιεύματα της Πορτογαλίας ανέφεραν ότι ο ποδοσφαιριστής είχε εντοπιστεί ζωντανός στα ερείπια του κτιρίου όπου διέμενε. Ωστόσο, η είδηση διαψεύστηκε σχετικά γρήγορα.

Ο 31χρονος εξτρέμ, όπως αποκάλυψε διοικητικό στέλεχος της Χατάισπορ, είχε κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για τις 5 Φεβρουαρίου στις 23:00 το βράδυ, μία ημέρα πριν τον σεισμό. Ωστόσο τα ακύρωσε μετά το νικητήριο γκολ που σημείωσε στο 97ο λεπτό του αγώνα κόντρα στην Κασίμπασα.

Υπενθυμίζεται ότι ο φονικός σεισμός 7,8 ρίχτερ που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία άφησε πίσω του πάνω από 45 χιλιάδες νεκρούς στις δύο χώρες.