Σέλτικ: Ο Μπάρκας θα επιστρέψει το καλοκαίρι από την Ουτρέχτη

Βασίλης Μπάρκας

i

© Photo by Ben Gal/BSR Agency/Getty Images/Ideal Images

Σέλτικ: Ο Μπάρκας θα επιστρέψει το καλοκαίρι από την Ουτρέχτη

Sportal newsroom 13:07 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 13.02.2023

Αν και η Ουτρέχτη θα ήθελε να αποκτήσει τον Βασίλη Μπάρκα με κανονική μεταγραφή, δεν μπορεί να καλύψουν το κόστος πιθανής μεταγραφής και ο Έλληνας γκολκίπερ θα επιστρέψει στη Σέλτικ στο τέλος της σεζόν.

Προκειμένου να βρει χρόνο συμμετοχής, ο Βασίλης Μπάρκας αποφάσισε το καλοκαίρι να αφήσει τη Σέλτικ και να συνεχίσει για μια χρονιά δανεικός στην Ουτρέχτη. Με τις εμφανίσεις του στο ολλανδικό πρωτάθλημα έχει βοηθήσει ώστε η νέα ομάδα του να διεκδικεί την έξοδό της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας βρει ξανά τον καλό εαυτό του.

Οι άνθρωποι της Ουτρέχτης θα ήθελαν πάρα πολύ να μετατρέψουν τον δανεισμό του σε κανονική μεταγραφή, όμως είναι απίθανο να μπορέσουν να καλύψουν το κόστος μιας τέτοιας κίνησης κι έτσι το καλοκαίρι ο Έλληνας τερματοφύλακας θα επιστρέψει στη Σέλτικ.

«Πρέπει να συζητάμε για ρεαλιστικές επιλογές μεταγραφών. Ένα κλαμπ όπως η Ουτρέχτη, που δεν μπορεί να δαπανήσει μεγάλα ποσά, πρέπει να είναι δημιουργικό. Όταν δανειζόμαστε ποδοσφαιριστές, κερδίζουμε χρόνο. Ο Βασίλης το καλοκαίρι θα επιστρέψει στη Σέλτικ, μιας και είναι πολύ ακριβός για εμάς» ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Ζόρντι Ζούινταμ.

Ο Μπάρκας μετακινήθηκε στη Σέλτικ από την ΑΕΚ το 2020, για ένα ποσό κοντά στα έξι εκατομμύρια ευρώ και ακόμα έχει 1,5 συμβόλαιο με τους «Κέλτες».