Σέλτικ: Ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιακουμάκη
i

Γιακουμάκης / ©INTIME

Σέλτικ: Ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιακουμάκη

Sportal newsroom 12:56 - 30.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:11 - 03.01.2023

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Γιώργος Γιακουμάκης ενδέχεται να αποχωρήσει από τη Σέλτικ τον Ιανουάριο και ο Αγγελος Ποστέκογλου ήδη ψάχνει αντικαταστάτη.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ο Γιώργος Γιακουμάκης ενδέχεται να αποχωρήσει από τη Σέλτικ τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με τις αναφορές λοιπόν οι «Κέλτες» θέλουν να ανανεώσουν τον Έλληνα επιθετικό, αλλά δεν τα βρίσκουν στις λεπτομέρειες.

Ο τεχνικός της σκωτσέζικης ομάδας, Άγγελος Ποστέκογλου, έχει αρχίσει ήδη να εξετάζει ονόματα σε περίπτωση που ο Έλληνας φορ δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο, καθώς δε θέλει να χάνει χρόνο. 

Ο 28χρονος βρίσκεται στο Σέλτικ Παρκ από πέρσι το καλοκαίρι, έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Τη σεζόν που πέρασε βγήκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 13 γκολ, ενώ είχε και τέσσερα γκολ στο κύπελλο. Μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που έχει βγει πρώτος σκόρερ, καθώς τη σεζόν 2020-21 με την Φένλο είχε σκοράρει 26 γκολ, παίρνοντας το βραβείο του πρώτου σκόρερ.

Τη φετινή σεζόν ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε πέρσι. Ο Έλληνας επιθετικός έχει βρει δίχτυα έξι φορές στο πρωτάθλημα, μία στο Λιγκ Καπ και μία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με την Ελλάδα επίσης είχε σκοράρει το πρώτο γκολ ενάντια στο Κόσοβο, στη νίκη της «γαλανόλευκης» με 2-0.