Σένκεφελντ: «Πρέπει να νικήσουμε, δεν έχει σημασία πώς»

Μπάρτ Σένκεφελντ / Intime

i

Μπάρτ Σένκεφελντ / Intime

Σένκεφελντ: «Πρέπει να νικήσουμε, δεν έχει σημασία πώς»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ εξήγησε πως το μόνο που έχει σημασία για τον Παναθηναϊκό είναι οι βαθμοί που θα τον στέψουν πρωταθλητή.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έθεσε την κατάσταση του Παναθηναϊκού στην πιο ρεαλιστική βάση. Ο Ολλανδός αμυντικός τόνισε ότι αυτό που έχει σημασία είναι οι νίκες που θα φέρουν την κατάκτηση του τίτλου.

Οι δηλώσεις του Μπαρτ Σένκεφελντ θα προβληθούν στο pregame του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην εκπομπή Sportshow της Cosmote TV.

- Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός καλύτερα απέναντι στον ΠΑΟΚ, συγκριτικά με το ματς με την ΑΕΚ;

«Νομίζω πως αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, θα πρέπει να αποδώσουμε καλύτερα και να παραμείνουμε ήρεμοι. Να κάνουμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε, να μην συγκεντρωνόμαστε σε ότι γίνεται τριγύρω. Να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό που πρέπει να κάνουμε».

- Θεωρείς ότι θα παίξει ρόλο το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα έχει αρκετές απουσίες;

Οι 100άρηδες Ίνγκασον, Σένκεφελντ, τα σπουδαία διπλά της ΑΕΚ και της Λαμίας και το αρνητικό σερί του Αστέρα Τρίπολης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:05 - 04.04.2023

Οι 100άρηδες Ίνγκασον, Σένκεφελντ, τα σπουδαία διπλά της ΑΕΚ και της Λαμίας και το αρνητικό σερί του Αστέρα Τρίπολης

Ο Ίνγκασον έφτασε τις 100 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ στη Super League και ο Σένκεφελντ τις 100 με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η δεύτερη νίκη της ΑΕΚ στην Τούμπα τα τελευταία τρία χρόνια, το διπλό έπειτα από έντεκα μήνες για τη Λαμία και ο άσφαιρος Αστέρας Τρίπολης.

«Νομίζω πως δεν έχει σημασία. Πρέπει να κερδίσουμε ξέρεις, δεν παίζει ρόλο ποιον θ’ αντιμετωπίσεις, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος το ίδιο καλά και να είσαι συγκεντρωμένος στη νίκη».

- Σε τέτοια παιχνίδια τίτλου πως διαχειρίζεστε το σωματικό, αλλά και το πνευματικό «βάρος»;

«Νομίζω πως πρέπει να είμαστε πνευματικά, γιατί φυσικά και είναι σκληρό, αλλά είναι το ίδιο για όλους. Εάν θέλεις να κερδίσεις το πρωτάθλημα, εάν θέλεις να κατακτήσεις κάτι στη ζωή ή οτιδήποτε άλλο… Πρέπει να προσπαθήσεις γι’ αυτό, δεν πρέπει να σκέφτεσαι πως είσαι κουρασμένος, ή οτιδήποτε άλλο. Θα πρέπει να το διεκδικήσεις».