Ο Παναθηναϊκός εξαντλεί τα περιθώρια για Καμπάτσο - Πού «κολλάει» η συμφωνία

Ο Φακούντο Καμπάτσο

i

© Intime

Ο Παναθηναϊκός εξαντλεί τα περιθώρια για Καμπάτσο - Πού «κολλάει» η συμφωνία

Ηλίας Λαλιώτης 21:30 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 02.05.2023

Ο Παναθηναϊκός έχει επικεντρωθεί στην υπόθεση του Φακούντο Καμπάτσο και επιχειρεί να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Αργεντίνου, εξαντλώντας τις πιθανότητες που έχει για να τον ντύσει στα πράσινα.

Η υπόθεση της παραχώρησης του ΟΑΚΑ κυριαρχεί στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ώρες και οι άνθρωποι που χειρίζονται το θέμα έχουν επικεντρωθεί σε αυτό, ευελπιστώντας πως την Τετάρτη (3/5) θα δοθεί οριστική λύση.

Αυτό δεν σημαίνει πως όλα τα άλλα έχουν «παγώσει» για τους «πράσινους». Η ομάδα προετοιμάζεται για τα ημιτελικά των playoffs της Basket League με αντίπαλο το Περιστέρι (άγνωστη προς το παρόν η ημερομηνία έναρξης των αγώνων), ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η υλοποίηση ενός μέρους του μεταγραφικού πλάνου για το οποίο έχει γίνει ήδη συζήτηση με τον Εργκίν Αταμάν.

Παναθηναϊκός: Δίνει μάχη για Καμπάτσο, κανένα προγραμματισμένο ραντεβού με Αταμάν
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:57 - 25.04.2023

Παναθηναϊκός: Δίνει μάχη για Καμπάτσο, κανένα προγραμματισμένο ραντεβού με Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο, αλλά ταυτόχρονα «τρέχει» τον μεταγραφικό σχεδιασμό, παίζοντας τα ρέστα του για τον Φακούντο Καμπάτσο - Διαψεύδονται τα δημοσιεύματα για προγραμματισμένο ραντεβού με τον Εργκίν Αταμάν.

Κυρίαρχη θέση σε αυτό το πλάνο έχει το όνομα του Φακούντο Καμπάτσο. Ο Παναθηναϊκός έχει στοχεύσει εδώ και λίγο καιρό στον Αργεντινό γκαρντ, ο οποίος δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα και μετά και την οριστική συμφωνία με τον Τούρκο προπονητή, παίζει τα ρέστα του για να πυροδοτήσει τη «βόμβα» του ερχόμενου καλοκαιριού.

Από την πρώτη στιγμή έχουμε αναφέρει τις τεράστιες δυσκολίες που έχει η υπόθεση. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Τριφυλλιού, αλλά η προσπάθεια που γίνεται είναι μεγάλη και δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον Αργεντινό. Ο Παναθηναϊκός έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά έχει επικεντρωθεί προς το παρόν αποκλειστικά στον Καμπάτσο. Ξέρει πως άλλος τέτοιος παίκτης διαθέσιμος από την αγορά της Euroleague δεν θα υπάρξει, γι' αυτό και επιμένει.

«Ο Φακούντο Καμπάτσο επιστρέφει στη Ρεάλ»
EUROLEAGUE

12:49 - 23.04.2023

«Ο Φακούντο Καμπάτσο επιστρέφει στη Ρεάλ»

Δημοσιεύματα από την Ισπανία και τη «Relevo» αναφέρουν ότι ο 31χρονος Αργεντίνος γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, Φακούντο Καμπάτσο έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρεάλ για την επιστροφή του στη Μαδρίτη και το μόνο που απομένει είναι να τακτοποιηθούν μερικές λεπτομέρειες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να έχει, βέβαια, το πάνω χέρι, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει επικεντρωθεί με τη σειρά της στα playoffs της Euroleague. Σε περίπτωση αποκλεισμού από το Final Four όμως, τότε αναμένεται να κυνηγήσει ακόμα περισσότερο τη μεταγραφή. Έχει το πλεονέκτημα ενός περιβάλλοντος που γνωρίζει καλά ο Αργεντινός σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και η οικογένειά του, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του. Έχει επίσης κι ένα χρέος του παίκτη προς αυτή, ως διαπραγματευτικό ατού.

Το μόνο που δεν είναι πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό στην υπόθεση είναι το οικονομικό, καθώς οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους και το δείχνουν έμπρακτα στον Φακούντο Καμπάτσο.