Σεούλ: «Δεν έχουμε πρόταση για τον Σανγκ Χο Να από τον Παναθηναϊκό»
i

Ο Σανγκ Χο Να / © Νa Sang-ho

Σεούλ: «Δεν έχουμε πρόταση για τον Σανγκ Χο Να από τον Παναθηναϊκό»

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:52 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 23:00 - 09.01.2023

Εκπρόσωπος της Σεούλ διέψευσε σε νοτιοκορεατική ιστοσελίδα ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση για τον 26χρονο Νοτιοκορεάτη εξτρέμ.

Ο Μεξικανός δημοσιογράφος, Κέρι Ρουίζ, μετέφερε αρκετές από τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση του Παναθηναϊκού με την Κρουζ Αζούλ για τον Ούριελ Αντούνα. Το απόγευμα της Δευτέρας (9/1), ο Κέρι έγραψε στο Twitter για την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση.

Παράλληλα με την πληροφορία από το Μεξικό, ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ότι οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού στρέφονται στον 26χρονο Νοτιοκορεάτη εξτρέμ της Σεούλ, Σανγκ Χο Να. Τον οποίο χαρακτήρισε ως το «σχέδιο Β» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ασφαλώς, μοιάζει δύσκολο ο Κέρι να έμαθε από τη... Νότιο Κορέα όπου κατοικεί ο Σανγκ Χο Να, για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Το πιθανότερο είναι πως το έμαθε από Έλληνα συνάδερφο και αναπαρήγαγε το θέμα.

Πάντως, ο Σανγκ Χο Να, ο οποίος έχει παρουσιαστεί ως στόχος και του Ολυμπιακού, όμως επιθυμεί να έρθει στην Ευρώπη. Επίσης, ο διεθνής άσος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Χουάνγκ Ινμπομ.

Τα νέα περί μπασίματος των «πράσινων» έφτασαν μέχρι την πρωτεύουσα της Νότιου Κορέας και εκπρόσωπος της Σεούλ, δήλωσε για τον Σανγκ Χο Να στην ιστοσελίδα «footballist.co.kr» ότι «δεν έχουμε δεχτεί καμία πρόταση μέχρι στιγμής. Εάν υπάρξει κάτι επίσημο, τότε θα εξεταστεί εκείνη την ώρα, σε συνεννόηση με τον παίκτη».