Παναθηναϊκός: Η Κρουζ Αζουλ έστειλε απάντηση για τον Αντούνα
i

Αντούνα/©printscreen twitter

Παναθηναϊκός: Η Κρουζ Αζουλ έστειλε απάντηση για τον Αντούνα

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:04 - 08.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:27 - 08.01.2023

Ο Παναθηναϊκός και η Κρουζ Αζουλ συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τη διαπραγμάτευση για τον Άριελ Αντούνα. Έρχεται η αντιπρόταση των «πράσινων».

Η διαπραγμάτευση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στην Κρουζ Αζουλ για τον Ούριελ Αντούνα συνεχίζεται. Μετά την πρόταση που κατέθεσαν οι «πράσινοι» την Παρασκευή, συνολικού ύψους πέντε εκατομμυρίων δολαρίων για τον 25χρονο εξτρέμ, ήρθε η απάντηση από το Μεξικό…

Οι «σεμετέρος» έστειλαν απόψε την αντιπρόταση τους, η οποία όπως αναμενόταν, προβλέπει μεγαλύτερο αντίτιμο. Συγκεκριμένα, η «Λα Μάκινα» ζητάει ενοίκιο 500.000 δολαρίων για εξάμηνο δανεισμό και υποχρεωτική οψιόν αγοράς 6 εκατομμυρίων δολαρίων, που θα ενεργοποιηθεί τον Ιούνιο.

Επίσης, η Κρουζ Αζουλ θέλει να διατηρήσει 20% ποσοστό μεταπώλησης από τον Αντούνα, σε ενδεχόμενη μελλοντική πώληση του από τον Παναθηναϊκό. Διότι η προσδοκία είναι πως ο Μεξικανός εξτρέμ θα μεγιστοποιήσει την αξία του στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τις αναφορές των ΜΜΕ του Μεξικό, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να απαντήσει τη Δευτέρα, συνεχίζοντας τη διαπραγμάτευση με την Κρουζ Αζουλ. Η οποία ουδέποτε διακόπηκε, παρά τη μεγάλη διαφορά στο οικονομικό.

Εξυπακούεται πως οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού προσπαθούν να χαμηλώσουν το ζήτημα, αλλά ο Αντούνα δεν θα έθετε εαυτόν εκτός αποστολής από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, εάν η υπόθεση δεν ήταν πολύ σοβαρή…