Επιτέλους νίκη για τη Νάπολι με...buzzer beater, «κόλλησαν» στο μηδέν Τζένοα και Τορίνο
i

Photo by Franco Romano/NurPhoto via Getty Images

Επιτέλους νίκη για τη Νάπολι με...buzzer beater, «κόλλησαν» στο μηδέν Τζένοα και Τορίνο

Sportal newsroom 18:06 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 13.01.2024

Την επιστροφή της στις νίκες πραγματοποίησε η Νάπολι, η οποία επικράτησε 2-1 της Σαλερνιτάνα με γκολ του Ραχμάνι στις καθυστερήσεις, ενώ την ίδια ώρα Τζένοα και Τορίνο έμειναν στο 0-0.

Μία ανάσα από μία ακόμη γκέλα έφτασε η Νάπολι, όμως ο Αμίρ Ραχμάνι σαν από μηχανής... Θεός χτύπησε στις καθυστερήσεις και χάρισε τη νίκη επί της Σαλερνιτάνα με 2-1 στους «παρτενοπέι» στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» για την 20ή αγωνιστική της Serie A.

Η ομάδα του Φίλιπο Ιντζάγκι άνοιξε το σκορ με τον Καντρέβα στο 29ο λεπτό, αλλά η πρωταθλήτρια ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με πέναλτι του Πολιτάνο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο γήπεδο, πίεσαν ασφυκτικά την αντίπαλη άμυνα, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Έχασαν αρκετές ευκαιρίες και η λύτρωση ήρθε τελικά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ραχμάνι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Την ίδια ώρα Τζένοα και Τορίνο ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ σε μία αναμέτρηση που θα ξεχαστεί γρήγορα και από τις δύο πλευρές.

Η 20Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SERIE A

Η 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SERIE A

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A