Χάος στη Νάπολι: Ο Όσιμεν απάντησε στον ατζέντη του Κβαρατσχέλια - «Είσαι ένα κομμάτι βρωμιάς και ντροπής»

Βίκτορ Όσιμεν & Χβίτσα Κβαρατσχέλια

i

©Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Χάος στη Νάπολι: Ο Όσιμεν απάντησε στον ατζέντη του Κβαρατσχέλια - «Είσαι ένα κομμάτι βρωμιάς και ντροπής»

Κώστας Τόπας 12:48 - 10.01.2024

Σε πρόσφατη συνέντευξη σε γεωργιανά μέσα ενημέρωσης, ο ατζέντης του Χβίτσα Κβαρατσχέλια διαβεβαίωσε ότι ο Βίκτορ Όσιμεν θα μπορούσε να ενταχθεί στη Σαουδική Αραβία το επόμενο καλοκαίρι. Η απάντηση από τον Νιγηριανό επιθετικό της Νάπολι δεν άργησε να έρθει.

Ο Βίκτορ Όσιμεν δεν είναι ο τύπος που κρατάει τη γλώσσα του. Ενώ ο ατζέντης του Χβίτσα Κβαρατσχέλια, συμπαίκτη του στη Νάπολι, διαβεβαίωσε πρόσφατα ότι θα μπορούσε να ενταχθεί στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας το επόμενο καλοκαίρι, ο Νιγηριανός επιθετικός απάντησε απότομα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

«Ο Όσιμεν μόλις υπέγραψε νέο συμβόλαιο, αλλά πιστεύεις ότι θα μείνει για πάντα στη Νάπολι; Θα μπορούσε να πάει στη Σαουδική Αραβία το επόμενο καλοκαίρι. Ο Χβίτσα δεν θα δεχόταν να πάει στην Αραβία ακόμα κι αν του προσφερόταν 1 δισεκατομμύριο ευρώ», εξήγησε ο μάνατζερ του Γεωργιανού μεσοεπιθετικού για να έρθει στη συνέχεια η έκρηξη από τον Όσιμεν.

«Μαμούκα Τζουγκέλι, είσαι ένα κομμάτι βρωμιάς και ντροπής. Ντρέπομαι για τον συλλογισμό σου. Βλάκα! Μην αναφέρεις ποτέ ξανά το όνομα μου!», έγραψε ο Βίκτορ Όσιμεν στα social media

Ο ατζέντης του Όσιμεν, Ρομπέρτο Καλέντα , επίσης δεν έμεινε σιωπηλός μπροστά στις κατηγορίες του εκπροσώπου της Kvaratskhelia: «Ο καθένας πρέπει να κοιτάξει μέσα στο σπίτι του και να σέβεται τη δουλειά των άλλων. Δεν είναι σωστό να μιλάμε για το μέλλον άλλων παικτών», είπε.

Ποιος είναι ο Ράντου Ντραγκούσιν που έκανε Τότεναμ και Μπάγερν να «σφάζονται»
PREMIER LEAGUE

11:20 - 10.01.2024

Ποιος είναι ο Ράντου Ντραγκούσιν που έκανε Τότεναμ και Μπάγερν να «σφάζονται»

Η Τότεναμ κατάφερε να κάνει επιτέλους δικό της τον Ράντου Ντραγκούσιν, για τον οποίο τις τελευταίες ημέρες έδινε μάχη με την Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του. Ποιος είναι ο 21χρονος Ρουμάνος στόπερ που έκανε τα μεγαθήρια της Ευρώπης να «σφάζονται».

Το βέβαιο είναι ότι οι Ατζούρι βιώνουν τη χειρότερη κρίση εδώ και πολύ καιρό αφού ήταν πρωταθλητές Ιταλίας την περασμένη σεζόν.