Το δράμα του Λαβέτσι με τα ναρκωτικά: «Άκουσε φωνές, νόμιζε ότι τον κυνηγούσαν»

Εζέκιελ Λαβέτσι

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Το δράμα του Λαβέτσι με τα ναρκωτικά: «Άκουσε φωνές, νόμιζε ότι τον κυνηγούσαν»

Κώστας Τόπας 15:18 - 09.01.2024

Ο Αργεντινός Εζεκιέλ Λαβέτσι έχει εισαχθεί σε κέντρο ψυχικής υγείας μετά από ένα σοβαρό επεισόδιο υπερβολικής δόσης.

Ο Εζεκιέλ Λαβέτσι ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από λίγες μέρες μετά από φερόμενο καβγά με τον αδερφό του, εισήχθη σε κέντρο ψυχικής υγείας λόγω υπερβολικής δόσης που αποκαλύπτει σοβαρό πρόβλημα  για τον Αργεντινό.

Ο Αργεντινός κατανάλωσε για άλλη μια φορά υπερβολική δόση, ένα πρόβλημα που η οικογένεια προσπάθησε να διαψεύσει τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά για το οποίο όλο και περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές. Πριν από μερικές εβδομάδες, ο «Pocho» νοσηλεύτηκε μετά από ένα ατύχημα στο σπίτι του. Αρχικά, η πιο πολυσυζητημένη υπόθεση ήταν ότι ο παίκτης είχε μια σοβαρή διαμάχη με τον αδερφό του που του είχε προκαλέσει «τραύμα στην κοιλιά», καθώς και « «κάταγμα στο ύψος της κλείδας». Όσο περνούσαν οι μέρες, οι λεπτομέρειες του περιστατικού έγιναν πιο ξεκάθαρες.

Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο Εστέφι Μπεράρντι, ο Αργεντινός «άρχισε να ακούει φωνές και πίστεψε ότι έρχονταν να τον αναζητήσουν ή ότι τον κυνηγούσαν , και φοβήθηκε πολύ. Άρπαξε ένα ψαλίδι και άρχισε να τραυματίζεται», εξηγεί. Τότε ήταν που ο αδερφός του αποφάσισε να παρέμβει για να προσπαθήσει να ηρεμήσει τον Λαβέτσι, ένα επεισόδιο που έληξε με τραυματισμούς για τους οποίους νοσηλεύτηκε ο Αργεντινός.

Ο δημοσιογράφος συνεχίζει με την εξήγησή του για το τι συνέβη: «Όταν πήγαν στο αεροδρόμιο για να τον μεταφέρουν με ιατρικό αεροπλάνο, ο παίκτης έπαθε ένα νέο παρόμοιο επεισόδιο. Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν μπορούσε να ταξιδέψει γιατί ήταν επικίνδυνο ακόμη και για το πλήρωμα. Είχε ένα είδος έξαρσης, άρχισε να φωνάζει δόξα στον Θεό... ».

Μετά την τελευταία υποτροπή, ο παίκτης τελικά εισήχθη σε κέντρο ψυχικής υγείας για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα με τα ναρκωτικά. Η οικογένεια είναι αισιόδοξη, ικανοποιημένη αφού γνώριζε ότι η τελευταία νοσηλεία ήταν θέληση του ίδιου του παίκτη.