Η Ουντινέζε έβαλε στοπ στην Μπολόνια με τριάρα - «Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Κάλιαρι και Έμπολι

Η Ουντινέζε έβαλε στοπ στην Μπολόνια με τριάρα - «Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Κάλιαρι και Έμπολι

Δημήτρης Χούπης 18:04 - 30.12.2023

Η Ουντινέζε πήρε σημαντική νίκη επί της Μπολόνια της οποίας επικράτησε με 3-0, την ίδια ώρα που Κάλιαρι και Έμπολι έμειναν στο 0-0.

Η Ουντινέζε πήρε σημαντική νίκη απέναντι στην Μπολόνια της οποίας επικράτησε με 3-0 για τη 18η αγωνιστική της Serie A

Η ομάδα από το Ούντινε πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος, έχοντας τις ευκαιρίες και την μπάλα στα πόδια της περισσότερη ώρα. Η καλή της εικόνα επιβραβεύτηκε στο 23ο λεπτό, με τον Περέιρα να ανοίγει το σκορ. 

Ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του αντίπαλο τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 1-0. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματά τους. Ο Λούκα με ένα πλασέ λίγο πιο μπροστά από το σημείο του πέναλτι έκανε το 2-0. 

Το τελικό 3-0 το διαμόρφωσε ο Παγιέρο στο  52'. Ο Αργεντινός μέσος με ένα ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έβαλε το τρίτο γκολ της Ουντινέζε

Κάλιαρι - Έμπολι 0-0

Ισόπαλο 0-0 έληξε το αποτέλεσμα ανάμεσα στην Κάλιαρι και την Έμπολι. Χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία τελείωσε το πρώτο μέρος, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 66' μάλιστα η ομάδα του Παντελή Χατζηδιάκου, που δεν αγωνίστηκε σήμερα, σκόραρε ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε γιατί υπήρχε φάουλ προηγουμένως στη φάση. 

Στο 83ο λεπτό η Κάλιαρι έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει το γκολ της νίκης, αλλά ο Καπρίλε απέκρουσε το πέναλτι του Βιόλα και κράτησε το μηδέν για την Έμπολι

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ