Ματσάρα με νικήτρια τη Φροζινόνε στο Benito Stirpe - Ισοπαλία ανάμεσα σε Μόντσα και Λέτσε
i

©Photo by Domenico Cippitelli/NurPhoto via Getty Images

Ματσάρα με νικήτρια τη Φροζινόνε στο Benito Stirpe - Ισοπαλία ανάμεσα σε Μόντσα και Λέτσε

Δημήτρης Χούπης 18:03 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 17.09.2023

Η Φροζινόνε έκανε την ανατροπή απέναντι στη Σασσουόλο και επικράτησε με 4-2, την ίδια ώρα που στο Brianteo η Μόντσα με τη Λέτσε ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Η Φροζινόνε με ανατροπή επικράτησε με 4-2 της Σασσουόλο για την τέταρτη αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε στην εξάδα της βαθμολογίας. 

Η Σασσουόλο ήταν «καυτή» στην αρχή του αγώνα αφού στο 7' άνοιξε το σκορ με τον Πιναμότι, ο οποίος βρήκε και δεύτερο τέρμα στο 24ο λεπτό. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου όμως ο Τσεντίρα μείωσε για τη Φροζινόνε.

Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι με δύο γκολ μέσα σε διάτημα έξι λεπτών ανέτρεψαν το σκορ. Στο 70ο λεπτό ο Ματσιτέλι με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε σε 2-2 και έπειτα από έξι λεπτά ο ίδιος έκανε το 3-2. Ο Ιταλός μέσος μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας διαμόρφωσε το 3-2 για τη Φροζινόνε. Στο 90+7' ο Τσεντίρα διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Ισοπαλία ανάμεσα σε Μόντσα και Λέτσε 

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Μόντσα και Λέτσε για την τέταρτη αγωνιστική της Serie A

Μόλις στο τρίτο λεπτό η Λέτσε «πάγωσε» το Brianteo, αφού ο Κριστόβιτς με πέναλτι έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Ωστόσο η Μόντσα βρήκε απάντηση στο 24'. Ο Κολόμπο έδωσε στον Κολπάνι και αυτός μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Στη συνέχεια η Μόντσα είχε δύο ευκαιρίες για να βρει και δεύτερο γκολ με τον Κιουρία και τον Κολόμπο. Αλλά και στις δύο η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι στο 55' έμειναν με δέκα, αφού ο Μπαστσιρότο δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα. Η Μόντσα ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω και δεν απείλησε ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Στο 69΄όμως πέτυχε γκολ, το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ, μετά από εξέταση της φάσης από το VAR.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (5ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ