Η Νάπολι επέστρεψε από την κόλαση αλλά δεν έφτασε στον παράδεισο...

Τζένοα - Νάπολι

i

Photo by Simone Arveda/Getty Images

Η Νάπολι επέστρεψε από την κόλαση αλλά δεν έφτασε στον παράδεισο...

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:42 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:53 - 16.09.2023

Η Τζένοα πήρε ισχυρό προβάδισμα εναντίον της Νάπολι, όμως η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία έσωσε τον βαθμό (2-2) και πάλεψε για την ολική ανατροπή, στο ματς της 4ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Τζένοα ήταν έτοιμη να στερήσει δεύτερο σερί τρίποντο  στη Νάπολι, όμως η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία βρήκε τη λύση και πήρε την ισοπαλία (2-2), στο ματς της 4ης αγωνιστικής της Serie A. Μάλιστα, οι παίκτες της φιλοξενούμενης επιχείρησαν να κάνουν και την ολική ανατροπή, όμως εν τέλει δεν τα κατάφεραν. 

Στο πρώτο μέρος τα πράγματα ήταν ισορροπημένα όμως η ομάδα που πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα ήταν η γηπεδούχος. Στο 40ο λεπτό ο Ντε Βίντερ τροφοδότησε τον Μπάνι και εκείνος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η φάση ελέγχθηκε από τον VAR για φάουλ στο ξεκίνημα, ωστόσο μετά από περίπου ένα λεπτό ο διαιτητής είπε «παίζετε». Το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου ιδανικό για τους Γενοβέζους, αφού ο Ρετετζούι με ένα πολύ όμορφο σουτ έκανε το 2-2 στο 56ο λεπτό.

Η πρώτη απειλή για μείωση ήρθε στο 65' με τον Οσιμέν να χάνει μεγάλη ευκαιρία. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα ο Ρασπαντόρι μείωσε σε 2-1, επιχειρώντας ένα διαγώνιο σουτ στο 76'. Το 2-2 ήρθε στο 84ο λεπτό εκεί όπου ο Πολιτάνο με μία πολύ όμορφη προσπάθεια ισοφάρισε για την ομάδα του.

Νάπολι: «Τα media γράφουν μαλ@@@ για τον Κβαρατσκέλια»
SERIE A

13:52 - 05.09.2023

Νάπολι: «Τα media γράφουν μαλ@@@ για τον Κβαρατσκέλια»

Σε μια πρωτοφανή ανακοίνωση για τα δεδομένα του ιταλικού πρωταθλήματος, προέβη η Νάπολι μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, εξαπολύοντας επίθεση στα ιταλικά μέσα που αναπαράγουν ένα ζήτημα στην υποτιθέμενη ανανέωση συμβολαίου του Κβίτσα Κβαρατσκέλια.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (5η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: