Προβληματισμός στη Νάπολι με Κβαρατσκέλια που έχει να σκοράρει 6 μήνες!

Kβίτσα Κβαρατσκέλια

i

©printscreen

Προβληματισμός στη Νάπολι με Κβαρατσκέλια που έχει να σκοράρει 6 μήνες!

H Nάπολι την περασμένη σεζόν «αναγεννήθηκε» και έφτασε στη κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία. Κομβικό ρόλο σε αυτή την τεράστια για τον σύλλογο επιτυχία, είχε το δίδυμο των Όσιμεν και Κβαρατσκέλια, που «πήραν από το χέρι» τους Ναπολιτάνους και τους οδήγησαν στη κορυφή.

Το δίδυμο των Όσιμεν και Κβαρατσκέλια αποτέλεσε έναν από τους βασικότερους λόγους, αν όχι τον πιο βασικό, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Νάπολι τη περασμένη σεζόν. Πλέον όμως, ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια έχει συμπληρώσει έξι μήνες χωρίς να σκοράρει και αυτό έχει αρχίσει να αγχώνει την ιταλική ομάδα.

Ο Κβαρατσκέλια έφτασε το περασμένο καλοκαίρι στη Νάπολι από τη Ντιναμό Μπατούμι της Γεωργίας, κυρίως ως επένδυση για το μέλλον. Παρόλα αυτά, το αντίκτυπο του ήταν άμεσο και πολύ επιβλητικό, αφού κατάφερε να μετατραπεί σε πρωταγωνιστή για την ομάδα του. Αγωνίστηκε σε 43 αγώνες σε Serie A και UEFA Champions League τη σεζόν 2022-2023, σημειώνοντας 14 γκολ και 17 ασίστ

Όμως, ο 22χρονος Γεωργιανός, έχει συμπληρώσει έξι μήνες από τη τελευταία φορά που σκόραρε σε κάποιο παιχνίδι. Ήταν η επιβλητική εκτός έδρας νίκη της Νάπολι επί της Τορίνο, με το ευρύ 4-0, όταν είχε ευστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι. Έκτοτε, έχει συμπληρώσει 20 παιχνίδια, στα οποία δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα.

Η Νάπολι εννοείται τον εμπιστεύεται ακόμα προφανώς και τον θεωρεί πολύτιμο για τα πλάνα της. Οι 177 αυτές μέρες που έχουν περάσει από το τελευταίο του γκολ, έχουν φέρει μεν προβληματισμό, αλλά εντός της ομάδας θεωρούν σίγουρο ότι το συμβάν είναι προσωρινό και ο «Κβάρα» θα επανέλθει στα περυσινά του δεδομένα.