Νάπολι: «Τα media γράφουν μαλ@@@ για τον Κβαρατσκέλια»

Κβίτσα Κβαρατσκέλια

i

©printscreen

Νάπολι: «Τα media γράφουν μαλ@@@ για τον Κβαρατσκέλια»

Κωνσταντίνος Ζήκος 13:52 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 05.09.2023

Σε μια πρωτοφανή ανακοίνωση για τα δεδομένα του ιταλικού πρωταθλήματος, προέβη η Νάπολι μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, εξαπολύοντας επίθεση στα ιταλικά μέσα που αναπαράγουν ένα ζήτημα στην υποτιθέμενη ανανέωση συμβολαίου του Κβίτσα Κβαρατσκέλια.

Σε μια σπάνια ανακοίνωση προέβη η Νάπολι, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να ξεσπά για το θέμα που έχει προκύψει γύρω από την ανανέωση του συμβολαίου του Κβίτσα Κβαρατσκέλια

Στην σκληρή ανακοίνωση της, κατηγορεί τα ιταλικά μέσα που αναπαράγουν το θέμα, αναφέροντας τα εξής:

«Μερικά ΜΜΕ συνεχίζουν να γράφουν, έχοντας ως μοναδική πηγή τους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή, για υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη για την ανανέωση του Κβαρατσχέλια. Πρόκειται για «Μαλ@&!e$». Κανείς από τη Νάπολι δεν έχει μιλήσει ποτέ για πιθανή ανανέωση του παίκτη (του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε 4 χρόνια). Ούτε ο Μάουρο Μελούζο, ούτε ο Μαουρίτσιο Μικέλι, ούτε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ούτε ο Αντρέα Κιαβέλι το έκαναν».

Ο Αουρέλιο Ντι Λαουρέντις, έχει ξεκαθαρίσει πως ο Γεωργιανός δεν είναι προς πώληση τη δεδομένη στιγμή και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τους «Ναπολιτάνους». Άρα, προφανώς δεν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος ώστε η Νάπολι να μπει σε διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, αφού είναι «δεμένος» για τουλάχιστον 4 χρόνια ακόμα.

Ο Ντε Λαουρέντις προκαλεί τους Σαυουδάραβες: «Με 200 εκατ. ευρώ αγοράζουν μόνο το ένα πόδι του Όσιμεν»
SERIE A

12:53 - 05.09.2023

Ο Ντε Λαουρέντις προκαλεί τους Σαυουδάραβες: «Με 200 εκατ. ευρώ αγοράζουν μόνο το ένα πόδι του Όσιμεν»

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, προέτρεψε την Αλ Χιλάλ να επιστρέψει με προσφορά 500 εκατομμυρίων ευρώ αν κι εφόσον θέλει να αποκτήσει τον Βίκτορ Όσιμεν.