Ο Λίντστρομ αποκάλυψε πως απέρριψε πρόταση της Λίβερπουλ

Λίντστρομ

i

©Photo by Franco Romano/NurPhoto via Getty Images

Ο Λίντστρομ αποκάλυψε πως απέρριψε πρόταση της Λίβερπουλ

Κώστας Τσιακλής 11:22 - 05.09.2023

Ο Γέσπερ Λίντστρομ αποκάλυψε πως είναι οπαδός της Λίβερπουλ ωστόσο απέρριψε την πρόταση που είχε λάβει από τους «κόκκινους».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νάπολι, Γέσπερ Λίντστρομ, αποκάλυψε πως είχε πρόταση από τη Λίβερπουλ. Παρά το γεγονός ότι είναι οπαδός των «κόκκινων», ο Δανός είπε πως την απέρριψε επειδή είναι σε μια ηλικία που πρέπει να παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Αυτό το καλοκαίρι η Λίβερπουλ έψαχνε απεγνωσμένα να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή και απέκτησε τους Ντομινίκ Σομποζλάι, Αλέξις ΜακΆλιστερ, Έντο και Ράιαν Γκράβενμπερχ. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που απασχόλησαν τους «κόκκινους» φαίνεται να ήταν και ο Γέσπερ Λίντστρομ.

Ο 23χρονος αποκάλυψε πως είχε λάβει πρόταση από τη Λίβερπουλ ωστόσο την απέρριψε αφού θεωρεί πως στην ηλικία του θα πρέπει να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. «Η Λίβερπουλ με ήθελε, είμαι οπαδός της Λίβερπουλ, οπότε θα ήταν μια τρελά συναρπαστική εμπειρία... αλλά θα ήταν μια έξυπνη κίνηση; Είμαι σε μια ηλικία τώρα που πρέπει να παίξω ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Λίντστρομ τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νάπολι. Ο Δανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αρχικά ως δανεικός ενώ στη συνέχεια θα αγοραστεί κανονικά. Όπως είχε αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το συνολικό κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Τα πέντε από αυτά δόθηκαν τώρα ενώ τα υπόλοιπα θα δοθούν στη φάση της οριστικής αγοράς.

Η ελπίδα του Άνσου Φάτι να «αναγεννήσει» την καριέρα του στην Μπράιτον (vids)
PREMIER LEAGUE

10:55 - 05.09.2023

Η ελπίδα του Άνσου Φάτι να «αναγεννήσει» την καριέρα του στην Μπράιτον (vids)

Η ΑΕΚ θα βρει απέναντι της στους ομίλους του Europa League, την Μπράιτον, εκεί που πλέον αγωνίζεται ο Άνσου Φάτι, ο οποίος παρά τα όσα έχει περάσει με τους τραυματισμούς θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ποδόσφαιρο.

Ο Λίντστρομ αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Μπρόντμπι και σταδιακά καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία μέτρησε 15 γκολ και 15 ασίστ σε 65 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τον Ιούλιο του 2021 η Άιντραχτ Φρανκφούρτης τον αγόρασε με επτά εκατομμύρια ευρώ και με τους «αετούς» κατέγραψε 80 εμφανίσεις, με απολογισμό 14 γκολ και 14 ασίστ. Ο Λίντστρομ πραγματοποίησε ήδη το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα αφού αγωνίστηκε ως αλλαγή στην ήττα από τη Λάτσιο.