Τρέλα, έκσταση, παροξυσμός για την πρωταθλήτρια Νάπολι - Γυμνοί έφυγαν οι παίκτες (vid)

Παροξυσμός για τους πρωταθλητές.

Τρέλα, έκσταση, παροξυσμός για την πρωταθλήτρια Νάπολι - Γυμνοί έφυγαν οι παίκτες (vid)

Sportal newsroom 23:59 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:30 - 05.05.2023

Οι οπαδοί της Νάπολι μετά το 1-1 με την Ουντινέζε και τον τίτλο, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κι έγδυσαν τους παίκτες.

Πανζουρλισμός. Τρέλα, Έκσταση. Παροξυσμός. 

Οι οπαδοί της Νάπολι δεν άντεξαν. Τα 33 χρόνια μετά τη χρυσή εποχή του Μαραντόνα, άλλωστε, ήταν πάρα πολλά. Το καμάρι τους, είχε να γευτεί πρωτάθλημα 33 χρόνια. Βρέθηκε στην κόλαση επέστρεψε, μπήκε στο κλαμπ των μεγάλων της Ευρώπης, όμως, το σκουντέτο παρέμενε όνειρο. Φέτος με την ομαδάρα που έφτιαξε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, με τον εκτελεστή Οσίμεν και με τον Κβαρατσκέλια, ή «Κβαραντόνα», όπως τον αποκαλούν οι Ναπολιτάνοι, το όνειρο έγινε πραγματικότητα. 

Η ονειρική χρονιά της Νάπολι: Σήκω Ντιέγκο να καμαρώσεις τα παιδιά σου (vids)
SERIE A

23:40 - 04.05.2023

Η ονειρική χρονιά της Νάπολι: Σήκω Ντιέγκο να καμαρώσεις τα παιδιά σου (vids)

Η Νάπολι έπειτα από 33 ολόκληρα χρόνια πανηγύρισε την κατάκτηση του Scudetto. Για μία ομάδα που έχει πάρει μόνο δύο πρωταθλήματα και αυτά επί Ντιέγκο Μαραντόνα το 1987 και το 1990, το επίτευγμα είναι τεράστιο. Είναι η παρθενική φορά των «παρτενοπέι» που το κατάφεραν χωρίς τον μεγάλο Αργεντινό θρύλο του ποδοσφαίρου.

Οι σκηνές είναι δύσκολο να περιγραφούν. Με τη λήξη του αγώνα στο Ούντινε χιλιάδες οπαδοί της Νάπολι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κυριολεκτικά πήραν σορτσάκια και φανέλες από τους παίκτες, τα ινδάλματά τους, αυτούς που τους έκαναν να ζουν μία σεζόν μπλε.... Ο Ζιελίνσκι πήγε στα αποδυτήρια ημίγυμνος. Το ίδιο ο Οσίμεν και άλλοι παίκτες. Οπαδός με το παιδί του μπούκαρε στο γήπεδο και παραλίγο να γκρεμοτσακιστεί. Τρέλα!!!

Δείτε βίντεο