Ο Σέρχιο Ρίκο παραμένει σε καταστολή, 17 μέρες μετά το ατύχημα που είχε με άλογο (vid)

Σέρχιο Ρίκο

i

©Photo by Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Ο Σέρχιο Ρίκο παραμένει σε καταστολή, 17 μέρες μετά το ατύχημα που είχε με άλογο (vid)

Κώστας Τόπας 15:28 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 14.06.2023

Ο Σέρχιο Ρίκο παραμένει στο νοσοκομείο 17 ημέρες μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι, αφού έπεσε από το άλογο του.

Ο Σέρχιο Ρίκο, συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Virgen del Rocío, μετά από το ατύχημα που είχε από την πτώση του από άλογο. Παραμένει ναρκωμένος και σε σοβαρή κατάσταση δεκαεπτά ημέρες μετά την εισαγωγή του στη ΜΕΘ μετά από ατύχημα που είχε με ένα άλογο.

Το νοσοκομειακό κέντρο εξέδωσε ανακοίνωση την Τετάρτη αναφέροντας ότι ο ποδοσφαιριστής «συνεχίζει υπό τις επιπτώσεις της νάρκωσης, με στενή παρακολούθηση και να τον φροντίζει η ομάδα της Εντατικής Ιατρικής σε συναίνεση με άλλους διεπιστημονικούς ειδικούς».

Έχει επίσης επισημάνει ότι, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς του, το νοσοκομείο δεν θα αναφέρει την κατάστασή του ή αν δεν υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ακαδημία νέων της Σεβίλλης, στην πρώτη ομάδα της οποίας ήταν από τη σεζόν 2014-15 έως 2018-19. Πλέον ανήκει στο ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν και στις 27 Μαΐου ήταν στην αποστολή της γαλλικής ομάδας για την προτελευταία αγωνιστική του το πρωτάθλημα κόντρα στο Στρασβούργο. Μετά από εκείνο το παιχνίδι, ο Ισπανός κίπερ μετακόμισε στο χωριό Ελ Ρόσιο της Ισπανίας, εκεί όπου είχε το ατύχημα για το οποίο μεταφέρθηκε την Κυριακή 28 Μαΐου στο νοσοκομείο της Σεβίλλης, όπου βρίσκεται από τότε.