Βαριά ήττα από τη Χετάφε και... νέο «χαστούκι» για τη Σεβίλλη
i

©PrtScr

Βαριά ήττα από τη Χετάφε και... νέο «χαστούκι» για τη Σεβίλλη

Ιάσονας Τσίλης 21:42 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:04 - 16.12.2023

Ο κατήφορος της Σεβίλλης δεν έχει τελειωμό, με τους Ανδαλουσιανούς να πραγματοποιούν άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση και μοιραία να χάνουν με 3-0 από την Χετάφε.

Η απογοητευτική πορεία της Σεβίλλης τη φετινή σεζόν συνεχίζεται, μετά και τη νέα της ήττα με 3-0 από τη Χετάφε, στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν».

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για τους γηπεδούχους, αφού η Χετάφε κέρδισε πέναλτι μόλις στο 4', μετά από χέρι του Σάντσεθ.

Ο Μπόρχα Μαγιοράλ ήταν εύστοχος από την «άσπρη» βούλα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Μαδρίτης.

Στο 37', έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση της Χετάφε, ο Μέισον Γκρίνγουντ βρήκε με εξαιρετική κάθετη πάσα, τον Χάιμε Μάτα, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ωραίο πλασέ από κοντά.

Η Σεβίλλη δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να γίνει απειλητική, η Χετάφε έκανε συντήρηση δυνάμεων, ωστόσο βρήκε και τρίτο γκολ, με τον Γκρίνγουντ να γίνεται από δημιουργός, εκτελεστής, ευστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, για το τελικό 3-0.

Οι Ανδαλουσιανοί έμειναν με αυτό τον τρόπο για 10ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, έχοντας φτάσει στα... όρια του υποβιβασμού, αφού βρίσκονται στη 16η θέση σε τριπλή ισοβαθμία, με Θέλτα και Κάντιθ.

Στάση Μπιλμπάο για την Ατλέτικο!
LA LIGA

19:19 - 16.12.2023

Στάση Μπιλμπάο για την Ατλέτικο!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε 2-0 από την εξαιρετική Μπιλμπάο, η οποία πλησίασε την τετράδα, με τους «ροχιμπλάνκος» να μένουν στο -7 από την πρωτοπόρο Χιρόνα.

Η Χετάφε από την άλλη, ανέβηκε στην 8η θέση της La Liga και αρχίζει να... ονειρεύεται ευρωπαϊκό εισιτήριο!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (18ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ