Σιμεόνε: «Είμαι τυχερός που έχω έναν παίκτη όπως ο Γκριεζμάν»

Σιμεόνε: «Είμαι τυχερός που έχω έναν παίκτη όπως ο Γκριεζμάν»

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:07 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 08.11.2023

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποθέωσε τον Αντουάν Γκριεζμάν μετά την εμφάνισή του στο ματς με την Σέλτικ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Μία ακόμα παράσταση έδωσε χθες βράδυ (7/11) ο Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός σημείωσε δύο υπέροχα γκολ συμβάλλοντας στο μέγιστο, στην ιστορική νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με 6-0 κόντρα στην Σέλτικ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Όπως ήταν λογικό, ο προπονητής του, Ντιέγκο Σιμεόνε έπλεξε το εγκώμιο του Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος αναδείχθηκε MVP του ματς, σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης. 

«Δεν είχα καμία αμφιβολία -όταν κάποιοι δεν ήθελαν να επιστρέψει- πως γεννήθηκε για να παίξει στην Ατλέτικο. Έφυγε, ακολούθησε το δρόμο του και κατάφερε να ανατρέψει τα πράγματα. Είναι... πεινασμένος και στοχοπροσηλωμένος, βλέπει το γκολ, δίνει ασίστ και καταλαβαίνει τι περιμένουμε απ' αυτόν όταν παίζει στη μεσαία γραμμή. Είμαι τυχερός που έχω έναν παίκτη όπως ο Γκριεζμάν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ιστορία του συλλόγου. Διαβάζει το παιχνίδι και παρέχει ισορροπία σε όλη την ομάδα», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός. 

Σοκ στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Σέλτικ: Ο τερματοφύλακας των «ροχιμπλάνκος» της Κ-19 κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα
CHAMPIONS LEAGUE

19:55 - 07.11.2023

Σοκ στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Σέλτικ: Ο τερματοφύλακας των «ροχιμπλάνκος» της Κ-19 κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα

Μία σοκαριστική στιγμή έλαβε χώρα στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Σέλτικ για το Youth League, με τον τερματοφύλακα των «ροχιμπλάνκος» να καταρρέει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Φέτος ο Γκριεζμάν, σε 15 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Champions League, έχει σκοράρει ήδη 11 γκολ.