Η Λας Πάλμας «ξέρανε» την Ατλέτικο και της έκοψε την ευκαιρία να πιάσει κορυφή
i

©printscreen

Η Λας Πάλμας «ξέρανε» την Ατλέτικο και της έκοψε την ευκαιρία να πιάσει κορυφή

Ιάσονας Τσίλης 00:03 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:17 - 04.11.2023

Η Λας Πάλμας επικράτησε με 2-1 της Ατλέτικο Μαδρίτης και έπιασε επτάδα, τη στιγμή που η ομάδα του Σιμεόνε έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Η Λας Πάλμας υποδέχθηκε την Ατλέτικο Μαδρίτης για τη 12η αγωνιστική της La Liga. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε έψαχνε τη νίκη που θα την έστελνε στην κορυφή μαζί με Ρεάλ Μαδρίτης και Χιρόνα.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 23' με τον Ρικέλμε ωστόσο, να μην μπορεί να νικήσει τον Βάλλες ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν χαμηλός και έλλειψαν οι μεγάλες φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος όμως, η κατάσταση ήταν τελείως διαφορετική. Η Λας Πάλμας προηγήθηκε στο 51' με τον Κίριαν να εξαπολύει ένα άπιαστο σουτ στη γωνία του Όμπλακ, πετυχαίνοντας το 1-0.

Η Ατλέτικο απείλησε με τον Ρικέλμε τέσσερα λεπτά αργότερα και ζήτησε πέναλτι στο 57' σε μαρκάρισμα πάνω στον Άλβαρο Μοράτα, με τον διαιτητή ωστόσο να μη βλέπει παράβαση.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Ραμίρες να μετουσιώνει σε γκολ την πάσα του Μουνίρ Ελ Χανταντί, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στη Λας Πάλμας.

Οι Μαδριλένοι μείωσαν στο 83' με τον Μοράτα να τους ξαναβάζει στο παιχνίδι με ωραίο τελείωμα μέσα στην περιοχή.

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα πέταξαν δυναμιτάκια σε 7χρονο παιδί με αυτισμό επειδή φορούσε κασκόλ της Ρεάλ
LA LIGA

09:01 - 01.11.2023

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα πέταξαν δυναμιτάκια σε 7χρονο παιδί με αυτισμό επειδή φορούσε κασκόλ της Ρεάλ

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, οπαδοί της Μπαρτσελόνα επιτέθηκαν φραστικά και έριξαν δυναμιτάκι σε επτάχρονο παιδί επειδή, επειδή φορούσε κασκόλ της Ρεάλ Μαδρίτης!

Στο 91', ο Ισπανός επιθετικός έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Το σκορ έμεινε στο 2-1 και η Λας Πάλμας πέτυχε μια τεράστια νίκη που την ανεβάζει στην έβδομη θέση, μαζί με τις Βαγεκάνο και Μπέτις, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης απώλεσε μοναδική ευκαιρία να πιάσει κορυφή.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (13ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ